ΑρχικήΚόσμοςΟ Έλον Μασκ απαντά στις κατηγορίες της WSJ ότι κάνει χρήση κοκαΐνης,...

Ο Έλον Μασκ απαντά στις κατηγορίες της WSJ ότι κάνει χρήση κοκαΐνης, κεταμίνης και LSD

Στο στόχαστρο βρέθηκε ο Έλον Μασκ, ο πλουσιότερος άνθρωπος του κόσμου αυτή καθώς ένα δημοσίευμα της WSJ, του προσάπτει συστηματική χρήση ναρκωτικών ουσιών.

Όπως ήταν εύλογο ανησυχίες δημιουργήθηκαν στο σύνολο των εργαζομένων του στην Tesla και την SpaceX. Ο Μασκ θέλησε  να απαντήσει σε όλα αυτά που του προσάπτουν, κάτι που έκανε μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό στο X.

«Μετά από εκείνη τη μία τζούρα με τον Ρόγκαν, συμφώνησα, κατόπιν αιτήματος της NASA, να κάνω 3 χρόνια τυχαίους ελέγχους για ναρκωτικά. Δεν βρέθηκαν ποτέ ούτε ίχνη από ναρκωτικά ούτε από αλκοόλ», έγραψε ο Μασκ.

«H WSJ δεν μπορεί ούτε να στρώσει ένα κλουβί παπαγάλου για τις κουτσουλιές», πρόσθεσε στο Χ (πρώην Twitter) ο Ίλον Μασκ ως απάντηση στην αμερικανική εφημερίδα.

Τι έγραφε το δημοσίευμα της «Wall Street Journal» για τον Έλον Μασκ
Ο ιπαρουσίαζε ασταθή συμπεριφορά κάνοντας τους συνεργάτες και τους υπαλλήλους της εταιρείας του να ανησυχούν για εκείνον. Η Λίντα Τζόνσον Ράις, μάλιστα ήταν από τα άτομα, που αποχώρησαν από το πλευρό του, το 2019, φοβούμενη, πως ο επιχειρηματίας κάνει χρήση ουσιών.

Κάποιοι από τους διευθυντές της Tesla, μάλιστα φαίνεται να έχουν προσεγγίσει τον αδερφό του Ίλον Μασκ, Κίμπαλ, προκειμένου να εξηγήσουν την ταραχώδη συμπεριφορά του πλουσιότερου άνδρα του κόσμου. Ο δικηγόρος του από την άλλη πλευρά διέψευσε το δημοσίευμα στηριζόμενος και ο εκείνος στους ελέγχους, που κάνει ο επιχειρηματίας. Επίσης, ο νομικός εκπρόσωπός του δεν παρέλειψε να συμπληρώσει, πως στο δημοσίευμα υπάρχουν και άλλα «ψευδή γεγονοτα», χωρίς όμως να αναφερθεί λεπτομερώς σε αυτά.