Ο Έλον Μασκ προτείνει λύση για την Ουκρανία και ο Ουκρανός πρέσβης του λέει να πάει να γ@@@@@

10 mins read

Μετά από έξι μήνες από την έναρξη του πολέμου στην Ουκρανία, ο Έλον Μασκ, έθεσε τη δική του πρόταση για να μπει τέλος στον πόλεμο, ζητώντας από τους ακόλουθούς του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης να ψηφίσουν σε δημοσκόπηση που διενεργεί.

Το σχέδιο αποτελείται από τέσσερα σημεία αλλά χωρά στους 280 χαρακτήρες ενός tweet.

Προτείνει καταρχάς  ο Έλον Μασκ  να ξαναγίνουν οι εκλογές στις περιοχές που προσάρτησε η Ρωσία. Ωστόσο, οι δυνάμεις της Μόσχας θα πρέπει  να αποσυρθούν αν «αυτή είναι η θέληση του λαού».

Η Κριμαία, πάντως, θα γίνει τμήμα της Ρωσίας «όπως ήταν από το 1783 (μέχρι το λάθος του Χρουτσώφ)». Ο σοβιετικός ηγέτης είχε εντάξει το 1954 την Κριμαία στην Σοσιαλιστική Δημοκρατία της Ουκρανίας, στην επικράτεια της οποίας έμεινε μετά την ανεξαρτητοποίησης.

Τρίτο σημείο: η παροχή νερού προς την Κριμαία πρέπει να διασφαλιστεί και, τέλος, σε ένα τέταρτο σημείο, η Ουκρανία πρέπει να μείνει ουδέτερη.

Συμφωνείτε ή διαφωνείτε, ρωτά τους ακολούθους του ο Μασκ, στήνοντας μια μικρή δημοσκόπηση στο Twitter.

Ο Μασκ εκτιμά ότι «είναι πολύ πιθανόν αυτό να είναι τελικά το αποτέλεσμα του πολέμου» και προσθέτει ότι το ερώτημα είναι πόσοι θα πεθάνουν μέχρι τότε.

Και σε ένα τρίτο tweet ο Μασκ θεωρεί ως ελάχιστα πιθανή επίπτωση της ρωσοουκρανικής σύγκρουσης ότι θα φτάσουμε σε πυρηνικό πόλεμο.

Στον Ελον Μασκ απάντησε ο πρέσβης της Ουκρανίας στη Γερμανία, ο οποίος του απαντά να πάει να ….. 

 

Facebook Comments