Ο Ερντογάν εγκαινίασε… οικόπεδο που θα γίνει νοσοκομείο!

8 mins read

Απίστευτες στιγμές στη σεισμόπληκτη περιοχή του Χατάι, με τον Ερντογάν να εγκαινιάζει οικόπεδο που…θα γίνει νοσοκομείο!

Ολόκληρο σόου έστησε ο Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν την περασμένη Παρασκευή στη σεισμόπληκτη περιοχή του Χατάι με την τελετή θεμελίωσης ανύπαρκτου νοσοκομείου εικόνες, που προκάλεσαν, ωστόσο, ομοβροντία επικριτικών σχολίων στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης και τα ΜΜΕ.

«Όπως βλέπετε δεν μιλάμε για κατασκευές με άμμο θαλάσσης. Είναι με τσιμέντο με χάλυβα κάνουμε σωστές κατασκευές», είπε ο Ερντογάν στην τελετή θεμελίωσης του νοσοκομείου που μεταδόθηκε live, αλλά υπό στενή γωνία φακού, ενάμιση μήνα πριν τις κρίσιμες εκλογές.

 

Αλλά, με τη χρήση ευρυγώνιου φακού -όπως αποκάλυψε ο γιατρός και μέλος του Iyi Parti της Μεράλ Ακσενέρ, Turhan Çömez στο Twitter και στη συνέχεια το Halk Tv – το σημείο, όπου ο Ερντογάν έριξε το σκυρόδεμα για τα θεμέλια του «Κρατικού Νοσοκομείου Ντεφνέ» ήταν στην πραγματικότητα… αντιπροσωπευτικό, δηλαδή στη μέση του πουθενά!

Πρώτα έριξε θεμέλια ο Ερντογάν και μετά η εκσκαφή!

Με τις εικόνες να προκαλούν σάλο στην κοινή γνώμη, το μπετόν που έριξε ο Ερντογάν στα θεμέλια του νοσοκομείου στις 24 Μαρτίου αφαιρέθηκε την επομένη, ενώ έσπευσαν στην περιοχή μηχανήματα για να ξεκινήσουν την εκσκαφή, που θα έπρεπε κανονικά να είχε προηγηθεί της θεμελίωσης!

Facebook Comments