Ο Χάρι θύμα της «μαϊμού» Γκρέτα: Τι αποκάλυψε για Μέγκαν και Τραμπ

16 mins read

Στην παγίδα Ρώσων φαρσέρ έπεσε ο πρίγκιπας Χάρι καθώς φέρεται να την “έπαθε” και να μίλησε για τις δυσκολίες του Megxit αλλά και για πολλά άλλα ζητήματα σε μια… «μαϊμού» Γκρέτα Τούνμπεργκ και σε κάποιον που παρίστανε τον πατέρα της.

Σύμφωνα με την Daily Mail, ο Δούκας του Σάσεξ βρέθηκε πρόσφατα στο στόχαστρο Ρώσων φαρσέρ, οι οποίοι του τηλεφώνησαν σε δύο διαφορετικές περιπτώσεις (την παραμονή της Πρωτοχρονιάς και στις 22 Ιανουαρίου) λέγοντας ψέματα για την ταυτότητά τους, προκειμένου να του αποσπάσουν αποκαλυπτικές απαντήσεις.

Στα τηλεφωνήματα αυτά, ο Δούκας του Σάσεξ δήλωσε ότι, μαζί με την Μέγκαν Μαρκλ, λειτουργούν τελείως ανεξάρτητα από την Βασιλική Οικογένεια, και ότι επέλεξε να αποσυρθεί από τα βασιλικά του καθήκοντα για να προστατεύσει τον γιο του.

Κατά τη διάρκεια αυτών των δύο συνομιλιών, γράφει η Daily Mail, o Χάρι μίλησε στους Ρώσους φαρσέρ (οι οποίοι παρίσταναν την έφηβη ακτιβίστρια και τον πατέρα της) για πολλά άλλα ζητήματα, όπως ο Ντόναλντ Τραμπ, ο πρίγκιπας Άντριου και η κλιματική αλλαγή.

Σύμφωνα με την Sun, ο γαλαζοαίματος τους είπε ότι «ο γάμος με έναν πρίγκιπα ή μία πριγκίπισσα δεν είναι κάτι τόσο υπέροχο όσο φαντάζεται ο κόσμος» και επέμεινε ότι η θητεία του στον στρατό τον έκανε «περισσότερο νορμάλ απ’ όσο θα ήθελαν να πιστέψουν οι δικοί του».

Παράλληλα, ο πρίγκιπας προχώρησε σε μια άκρως καυστική τοποθέτηση αφού όπως είπε ο Ντόναλντ Τραμπ έχει «χέρια βαμμένα με αίμα», λόγω της πολιτικής του στα περιβαλλοντικά ζητήματα, ενώ ακόμη χαρακτήρισε το βρετανικό πολιτικό σύστημα προβληματικό.

Οι δύο Ρώσοι που βρίσκονται πίσω από τη φάρσα, γράφει η βρετανική εφημερίδα, ονομάζονται Βλαντιμίρ Κουζνετσόφ και Αλεξέι Στολιάροφ.

Στο στόχαστρό τους έχουν βρεθεί παλαιότερα και πολλές γνωστές προσωπικότητες, συμπεριλαμβανομένου ακόμη και του  Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν. Οι φαρσέρ δημοσίευσαν online το υλικό της καταγραφής.

Μεταξύ άλλων, ο πρίγκιπας Χάρι στις δύο συνομιλίες:

– Παραδέχτηκε ότι ο ίδιος και η Μέγκαν βρίσκουν την κανονική ζωή «πολύ καλύτερη» από εκείνη στους κόλπους της βασιλικής οικογένειας

– Είπε ότι στον κόσμο κάνουν κουμάντο «μερικοί πολύ άρρωστοι άνθρωποι»

– Επέμεινε ότι ο ίδιος και η σύζυγός του δεν έχουν καμία σχέση με τον θείο του, τον Πρίγκιπα Άντριου, που εμπλέκεται σε πλήθος σκανδάλων

Απέκρουσε τις επικρίσεις για τα συχνά ταξίδια του ίδιου και της συζύγου του με αεροπλάνο, λέγοντας ότι πετάτε πολύ πιο σπάνια από άλλους που ταξιδεύουν αεροπορικά ακόμα και για μια απόδραση σαββατοκύριακου.

video

Facebook Comments