Όλιβερ Στόουν: «Ο Πούτιν υπέφερε από καρκίνο, αλλά το έχει ξεπεράσει»

9 mins read

Ο Αμερικανός σκηνοθέτης Όλιβερ Στόουν, βρέθηκε πολύ κοντά στον Ρώσο ηγέτη από το 2015 έως το 2017, πραγματοποιώντας περισσότερες από δώδεκα συνεντεύξεις με τον Βλαντίμιρ Πούτιν, χωρίς περιορισμούς θεμάτων.

Αυτές οι συνεντεύξεις προβλήθηκαν στην αμερικανική τηλεόραση το 2017, σε τέσσερα επεισόδια, υπό τον τίτλο «The Putin Interviews».

Σε ένα νέο podcast, ο Στόουν -ο οποίος δεν έχει συναντήσει τον Πούτιν εδώ και τρία χρόνια- ισχυρίστηκε ότι ο Ρώσος ηγέτης υπέφερε από καρκίνο και ότι πιστεύει ότι τον είχε ξεπεράσει.

Ο ρωσικός λαός δεν ενημερώθηκε ποτέ για το συγκεκριμένο γεγονός, ενώ ο  Στόουν ανέφερε, επίσης, ότι ο Ρώσος πρόεδρος παρέμεινε σε καραντίνα για μεγάλο διάστημα λόγω της πανδημίας.

Το τελευταίο διάστημα υπάρχει έντονη φημολογία  ότι ο Ρώσος ηγέτης πάσχει από καρκίνο, ενώ ένας πρώην Βρετανός κατάσκοπος είπε αποκλειστικά στον Έντι Μέιρ του LBC ότι ο Πούτιν παρακολουθείται «συνεχώς» από γιατρούς.

Ο πρώην κατάσκοπος της MI6 Κρίστοφερ Στιλ είπε ότι ο Ρώσος ηγέτης δεν φαίνεται να μπορεί να παρακολουθήσει τις συνεδριάσεις του συμβουλίου ασφαλείας χωρίς να χρειαστεί να διακόψει για παροχή ιατρικής περίθαλψης.

Οι αλλαγές στην εμφάνιση και τη συμπεριφορά του Πούτιν οδήγησαν σε ισχυρισμούς ότι πάσχει από μια ασθένεια όπως η νόσος του Πάρκινσον, ενώ άλλοι είπαν ότι τα συμπτώματά του μπορεί να είναι παρενέργειες της θεραπείας με στεροειδή.

 

Facebook Comments