Πέθανε από κορωνοϊό γιατρός που ήταν κατά των εμβολίων

22 mins read

Ο δρ Μιχάλης Μάρκου, από την Πάφο, απεβίωσε σε ηλικία 66 ετών από τον κορωνοϊό.

Σύμφωνα με το politis.com.cy, ο γιατρός νοσηλευόταν τις τελευταίες ημέρες στο Γενικό Νοσοκομείο Λευκωσίας και έδινε μάχη με τον κορωνοϊό.

Ο Μιχάλης Μάρκου είχε εκφρασθεί δημοσίως για τον ιό -πριν νοσήσει ο ίδιος από τον κορωνοϊό- εμφανιζόμενος ως υποστηρικτής της θέσης ότι αποδίδεται υπερβολική σημασία στην πανδημία και τις συνέπειες από τη νόσο Covid 19.

Η αρνητική εξέλιξη σχετικά με την πορεία της νοσηλείας του δρος Μάρκου, προέκυψε το τελευταίο 48ωρο σύμφωνα με το philenews.com, όταν σύμφωνα με συγγενικά και φιλικά του πρόσωπα δεν αντιδρούσε πλέον στις προσπάθειες των συναδέλφων του στο Γενικό Νοσοκομείο Πάφου να τον επαναφέρουν από το ελεγχόμενο κώμα ενώ ήταν διασωληνωμένος, εξού και μεταφέρθηκε στη Λευκωσία.

Ο Μιχάλης Μάρκου ανάφερε σε ανάρτηση του στις 4 Μαΐου:

«Σήμερα κανένας δεν γνωρίζει για την ασφάλεια ,την αποτελεσματικότητα και τις επιπλοκές των εμβολίων.

Παγκοσμια πρωτοτυπία.

Ένα φάρμακο δοκιμάζεται τυφλά στον παγκόσμιο πληθυσμό για να «προστατέψει» τον άνθρωπο από μια ασθένεια που η θνητότητα της είναι χαμηλότερη από την κοινή γριππη.

Το ντελίριο τρομοκρατίας των ΜΜΕ απαράδεκτο.

Η προτεινόμενη πράσινη εμβολιαστική καρτα ,φασιστική.

Το καθημερινό τεστ για να πας στη δουλειά σου ,εξοντωτικό .

Ότι δοκιμάζεται η δημοκρατία ,η ατομική και συλλογική ελευθερία , και τα βασικά ανθρώπινα δικαιώματα ,όσοι δεν το καταλαβεται εχεται το ελαφρυντικό της μη κατανόησης της στέρησης αυτών των αγαθών που για εμάς είναι το οξυγόνο της ζωής.

Καλό μπόλι.»

 

Ενώ σε πιο πρόσφατη ανάρτηση στο Facebook σημείωνε, αναφερόμενος και στον εμβολιασμό των παιδιών:

«Γονείς προσέξτε τα παιδιά σας από βεβιασμένο εμβολιασμό COVID-19

Τα 12χρονα έχουν προσδόκιμο ζωής αλλα 65 έτη ,έπιστημονες προειδοποιούν για εμφανίσεις σοβαρών επιπλοκών εντός 4εως 14 μηνών.

Περιμένετε δεν θα πάθουν απολύτως τίποτα εάν δεν εμβολιασθούν .

Θνητότητα παιδιών από COVID-19 0,0001.»

 

 

O συνάδελφος του, Μιχάλης Σπύρου, έγραψε για την απώλεια του Μιχάλη Μάρκου:

«Χάσαμε ένα φίλο και συνεργάτη . Τον Γιατρό Μιχάλη Μάρκου . Αυτές τις ώρες στο μυαλό μας υπάρχει μόνο θλίψη και αίσθημα συμπόνιας για τους οικείους του ( οικογένεια και δουλειά του). Να μετουσιώσουμε τις σκέψεις και προτάσεις του σε πράξη . Αυτό θα ήταν το καλύτερο μνημόσυνο για τον Γιατρό μας . Για τον θάνατο του έχουμε πάρει κάποια μηνύματα και θα προσπαθήσουμε να τα επεξεργαστούμε ώστε να βοηθηθούν άλλοι πολίτες της Παφου που ίσως να βρεθούν σε παρόμοια κατάσταση . Οταν όμως βλέπω να γράφουν ανοησίες με σκοπό να σπιλώσουν το όνομα του Γιατρού δεν μπορώ να μην αντιδράσω .  Να βλέπω ανακοινώσεις όπως «δεν ήθελε να εμβολιαστεί και πέθανε» , θεωρώ ότι είναι αντιδεοντολογικό και ανήθικο.

Έχουν ασθενήσει αρκετοί μέχρι σήμερα από τον ιό. Έχουν ασθενήσει αρκετοί εμβολιασμένοι από τον ιό. Έχουν ασθενήσει αρκετοί από το εμβόλιο .

Τα ερωτήματα που γεννούνται εδώ στην περίπτωση του δικού μας ανθρώπου είναι τα εξής : 1.Γιατί θα έπρεπε να κλείσει η μονάδα εντατικής θεραπείας του Νοσοκομείου  της Παφου και να μεταφερθεί στην Λευκωσία ;

2. Γιατί ολόκληρη η Πάφος δεν έχει μια ΜΕΘ;

3. Γιατί κόλλησε μικρόβιο στην ΜΕΘ στην Λευκωσία και στην ουσία αυτό τον αποτελείωσε ;

Λίαν συντόμως θα φροντίσουμε να συναντηθεί ο Ιατρικος κόσμος της Παφου ώστε να δώσουμε κάποιες λύσεις . Μπορεί ο Μιχάλης ακόμη και με τον θάνατο του να βοηθήσει να σωθούν άλλοι στο μέλλον.»

Facebook Comments