ΑρχικήΚόσμοςΠώς ο Χάρι εξόργισε την Καμίλα και τον διέταξε να φύγει- Πρωτοφανής...

Πώς ο Χάρι εξόργισε την Καμίλα και τον διέταξε να φύγει- Πρωτοφανής καβγάς στο παλάτι

Δεν είχε προηγούμενο ο καβγάς στο παλάτι ανάμεσα στον πρίγκηπα Χάρι και την Καμίλα, την ημέρα που ο Χάρι επισκέφθηκε τον άρρωστο πατέρα του.

Η επιστροφή του πρίγκιπα Χάρι στο Ηνωμένο Βασίλειο για να δει τον άρρωστο πατέρα του βασιλιά Κάρολο, όπως όλα δείχνουν εξόργισε την Καμίλα.

Αυτό ακριβώς το ταξίδι αστραπή ήταν η αφορμή για να ξεκινήσει ένας μεγάλος καβγάς ανάμεσα στους δύο, καθώς ο πρίγκιπας Χάρι έκανε ένα ταξίδι 5.500 μιλίων από το σπίτι του στην Καλιφόρνια για να επισκεφθεί τον πατέρα του βασιλιά Κάρολο ο οποίος ανακοίνωσε επίσημα ότι έχει διαγνωστεί με καρκίνο.

Όπως αναφέρει το National Enquirer: «ήταν έξαλλη που ο πρίγκιπας Χάρι πέταξε από το σπίτι του στην Καλιφόρνια χωρίς να πάρει την έγκριση του παλατιού και ήρθε με ύφος». Σύμφωνα με το δημοσίευμα ο δούκας του Σάσεξ έκανε την Αυτού Μεγαλειότητα να περιμένει για ώρες και ζήτησε από την Καμίλα να φύγει από το δωμάτιο ενώ μιλούσαν.

«Το να χρησιμοποιήσει τον καρκίνο του πατέρα του ως κόλπο δημοσίων σχέσεων ήταν η σταγόνα που ξεχείλισε το ποτήρι. Μετά την επανένωση πατέρα και γιου άκουσα ότι είπε στον Χάρι ότι είναι ντροπή για τον πατέρα του, την οικογένεια και τη μοναρχία. Και δεν άφησε καμία αμφιβολία ότι δεν είναι επιθυμητός», υπογράμμισε.

«Μου είπαν ότι η Καμίλα εξοργίστηκε. Έχει δεχτεί πολλή χολή από τον πρίγκιπα Χάρι για χρόνια» συμπλήρωσε.

Πηγή in.gr