ΑρχικήΚόσμοςΠτήση τρόμου της Singapore Airlines: «Ήθελε να κάνει τις διακοπές της ζωής...

Πτήση τρόμου της Singapore Airlines: «Ήθελε να κάνει τις διακοπές της ζωής του» ο 73χρονος που έχασε τη ζωή του

Ένας 73χρονος Βρετανός είναι ο επιβάτης που έχασε τη ζωή του στη μοιραία πτήση της Singapore Airlines, που έκανε το δρομολόγιο από το Λονδίνο προς τη Σιγκαπούρη.

Ο Τζέφρι Κίτσεν, συνταξιούχος ασφαλιστής και ερασιτέχνης σκηνοθέτης μουσικού θεάτρου με καταγωγή από το Μπρίστολ, ταξίδευε μαζί με τη σύζυγό του Λίντα, όταν η πτήση της Singapore Airlines από το Λονδίνο προς τη Σιγκαπούρη έκανε ξαφνική «βουτιά» λόγω σοβαρών αναταράξεων, την ώρα που το πλήρωμα προσέφερε στους επιβάτες γεύμα.

 

Ο πατέρας δύο παιδιών υπέστη καρδιακή προσβολή κατά την πτήση, σύμφωνα με εκπρόσωπο του αεροδρομίου Suvarnabhumi της Μπανγκόκ, όπου το αεροπλάνο έκανε αναγκαστική προσγείωση.

Περισσότεροι από 70 άλλοι επιβάτες τραυματίστηκαν στην πτήση τρόμου, ενώ άλλοι επτά βρίσκονται σε σοβαρή κατάσταση και νοσηλεύονται στην εντατική. Η σύζυγος του 73χρονου θεωρείται ότι βρίσκεται ανάμεσα στους επιβάτες που νοσηλεύονται, αν και η κατάστασή της δεν είναι γνωστή.

«Ήθελε να κάνει τις διακοπές της ζωής του»

Ο συνταξιούχος ασφαλιστής και η σύζυγός του, πήγαιναν στο εξωτερικό για ένα ταξίδι ζωής διάρκειας έξι εβδομάδων στη Νοτιοανατολική Ασία, την Ινδονησία και την Αυστραλία, όταν συνέβη το μοιραίο.

Όπως αποκαλύπτει η Daily Mail, ο 73χρονος ήταν ιδιαίτερα αγαπητός στην κοινότητα και είχε βοηθήσει στη συγκέντρωση χρημάτων για τοπικές επιχειρήσεις κατά τη διάρκεια της πανδημίας του Covid.