ΑρχικήΚόσμοςΣε εβραϊκή συναγωγή ο πρίγκιπας Ουίλιαμ- Μίλησε και για την σύζυγό του

Σε εβραϊκή συναγωγή ο πρίγκιπας Ουίλιαμ- Μίλησε και για την σύζυγό του

Με ένα μπουκέτο λουλούδια για τη σύζυγό του έφυγε από την εβραϊκή συναγωγή στο κεντρικό Λονδίνο όπου παραβρέθηκε σε συζήτηση για την άνοδο του αντισημιτισμού στην Βρετανία, ο πρίγκιπας Ουίλιαμ.

Ο διάδοχος του θρόνου επισκέφθηκε εβραϊκή συναγωγή στο κεντρικό Λονδίνο για να συμμετέχει σε συζήτηση για την άνοδο του αντισημιτισμού στην Βρετανία ενώ παράλληλα συναντήθηκε με δύο επιζώντες του Ολοκαυτώματος.

Ο ραβίνος Ντάνιελ Επστάιν προσέφερε στον πρίγκιπα Ουίλιαμ ένα μπουκέτο λουλούδια ώστε να τα δώσει  στην σύζυγο του Κέιτ Μίντλετον η οποία αναρρώνει μετά την χειρουργική επέμβαση στην κοιλιακή χώρα.

«Οι προκαταλήψεις δεν έχουν θέση στην κοινωνία. Το έχω ξαναπεί και θα το ξαναπώ. Θέλω όλοι σας να ξέρετε ότι μπορείτε να μιλήσετε γι’ αυτές και τις εμπειρίες σας. Η Κάθριν κι εγώ ανησυχούμε εξαιρετικά για την αύξηση του αντισημιτισμού για την οποία μιλήσατε σήμερα το πρωί και λυπάμαι πολύ αν κάποιος από εσάς χρειάστηκε να τον βιώσει. Δεν έχει καμία θέση… γι’ αυτό είμαι εδώ σήμερα για να σας διαβεβαιώσω όλους », ανέφερε ο πρίγκιπας Ουίλιαμ.

Η επίσκεψη είχε αρχικά προγραμματιστεί την  Ημέρα Μνήμης του Ολοκαυτώματος τον περασμένο μήνα. Η εκδήλωση αναβλήθηκε με την εισαγωγή της Κέιτ Μίντλετον στο νοσοκομείο.