Σε νέα γκάφα υπέπεσε ο Μπάιντεν – Έδειξε κατά λάθος χαρτί με οδηγίες συνεργατών του (video)

10 mins read

Μετά την πτώση από το σταματημένο ποδήλατό του, αυτή τη φορά ο Αμερικάνος πρόεδρος, Τζο Μπάιντεν, έγινε ξανά viral, καθώς έδειξε το χαρτάκι με τις οδηγίες που του είχαν δώσει οι συνεργάτες του.

Όπως ήταν αναμενόμενο, η κίνηση αυτή ήταν η… χαρά των φωτογράφων. Ο Αμερικανός πρόεδρος έδειξε κατά λάθος σε φωτογράφους και εικονολήπτες τη λίστα με τις οδηγίες στις οποίες, μεταξύ άλλων, αναφερόταν: «Καθίστε στη θέση σας», «Εσείς κάνετε σύντομα σχόλια» και «Εσείς αποχωρείτε». Ο 79χρονος Μπάιντεν είχε, επίσης, οδηγίες να μιλήσει σε συγκεκριμένους συμμετέχοντες, να τους κάνει ερωτήσεις και να τους ευχαριστήσει πριν αποχωρήσει.

Η χρήση σημειώσεων… «σκονάκια» από το προσωπικό του Μπάιντεν σε εκδηλώσεις έχει προκαλέσει αμηχανία και στο παρελθόν, όπως τον περασμένο Ιούλιο, όταν ένας βοηθός έγραψε: «Κύριε, υπάρχει κάτι στο πηγούνι σας».

Ο Μπάιντεν φέρεται να έχει ενοχληθεί από το προσωπικό του, το οποίο, όπως γράφουν οι «New York Post», προσπαθεί να ελέγξει τα μηνύματά του. Υπενθύμισε στο προσωπικό του ότι αυτός είναι ο «πρόεδρος!», αφού του είπαν ότι, ίσως, να μην εννοούσε αυτά που είπε τον Μάρτιο, όταν ζήτησε να απομακρυνθεί από την εξουσία ο Ρώσος πρόεδρος, Βλαντίμιρ Πούτιν, λόγω της εισβολής της Ρωσίας στην Ουκρανία. «Η λεγόμενη εκστρατεία εξυγίανσης, είπε στους συμβούλους του, τον υπονομεύει και πνίγει την αυθεντικότητα που τροφοδότησε την άνοδό του. Ακόμη χειρότερα, τροφοδοτεί ένα ρεπουμπλικανικό θέμα συζήτησης ότι δήθεν δεν έχει αναλάβει πλήρως τις εντολές του ως πρόεδρος».

Facebook Comments