Η Μέγκαν Μαρκλ τίμησε τον Πρίγκιπα Χάρι για τη Γιορτή του Πατέρα με ένα συγκινητικό βίντεο
Η Μέγκαν Μαρκλ έδειξε την αγάπη της στον Πρίγκιπα Χάρι με μια τρυφερή ανάρτηση για τη Γιορτή του Πατέρα.
Στις 15 Ιουνίου, η 43χρονη Δούκισσα του Σάσεξ μοιράστηκε στο Instagram ένα βίντεο-αφιέρωμα, με σπάνια οικογενειακά στιγμιότυπα του συζύγου της, 40 ετών, με τα δύο τους παιδιά. Ο Χάρι και η Μέγκαν, που γιόρτασαν τον Μάιο την έβδομη επέτειο του γάμου τους, έχουν αποκτήσει έναν γιο, τον Πρίγκιπα Άρτσι, 6 ετών, και μία κόρη, την Πριγκίπισσα Λίλιμπετ, 4 ετών.
«Ο καλύτερος», έγραψε στη λεζάντα της η Μέγκαν. «Χαρούμενη Ημέρα του Πατέρα στον αγαπημένο μας!» 💕
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
Το βίντεο «ντύθηκε» μουσικά με το τραγούδι “Have It All” του Jason Mraz. Σε μεγάλο μέρος του υλικού, ο Χάρι φαίνεται να γελά και να παίζει με τον Άρτσι και τη Λίλιμπετ, να τρέχει πίσω από τον Άρτσι ενώ κάνει ποδήλατο, και να κρατάει τρυφερά τα παιδιά τους όταν ήταν μικρότερα.
Η Μέγκαν επανήλθε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης στις αρχές του έτους και χρησιμοποιεί τον προσωπικό της λογαριασμό @meghan για να μοιράζεται στιγμές από τη δουλειά της, την προσωπική τους ζωή και σημαντικά ορόσημα των παιδιών τους.
Ο Πρίγκιπας Χάρι και η Μέγκαν μεγαλώνουν τον Άρτσι και τη Λίλιμπετ μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας, στο Μοντεσίτο της Καλιφόρνια, μετά την αποχώρησή τους από τα βασιλικά τους καθήκοντα στο Ηνωμένο Βασίλειο το 2020.
Και τα δύο παιδιά έχουν κληρονομήσει τα κόκκινα μαλλιά του Χάρι. Ο ίδιος πιστεύει ότι αυτή η χαρακτηριστική απόχρωση προέρχεται από την πλευρά της μητέρας του, της Πριγκίπισσας Νταϊάνα, εξηγώντας ότι τα γονίδια της οικογένειας Σπένσερ είναι «πολύ, πολύ ισχυρά».
Ο Χάρι είχε μιλήσει σχετικά το 2023 στην εκπομπή The Late Show with Stephen Colbert, λέγοντας:
«Σίγουρα η μαμά μου», όταν ρωτήθηκε αν βλέπει κάποιον συγγενή στα παιδιά του.
«Το γονίδιο των Σπένσερ είναι πραγματικά πολύ δυνατό. Στην αρχή της σχέσης μου με τη Μέγκαν, πίστευα πραγματικά ότι αν καταλήξουμε να κάνουμε παιδιά, δεν υπάρχει περίπτωση να “αντέξει” το τζίντζερ γονίδιο απέναντι στα δικά της. Αλλά έκανα λάθος! Ζήτω οι κοκκινομάλληδες!»
Πρόσφατα, ο Χάρι και η Μέγκαν πήγαν τα παιδιά τους στη Disneyland, με αφορμή τα τέταρτα γενέθλια της Λίλιμπετ στις 4 Ιουνίου – μια οικογενειακή έξοδος που θύμισε την επίσκεψη της Πριγκίπισσας Νταϊάνα με τον Χάρι και τον Γουίλιαμ στη Disney World της Φλόριντα, το 1993.
Αναβολή τιμητικής εκδήλωσης λόγω διαδηλώσεων στο Λος Άντζελες
Το πρόγραμμα της Μέγκαν για το Σαββατοκύριακο ανατράπηκε, καθώς η εκδήλωση του μουσείου του Λος Άντζελες, στην οποία επρόκειτο να παρευρεθεί στις 14 Ιουνίου, αναβλήθηκε λόγω διαδηλώσεων κατά των επιχειρήσεων της Υπηρεσίας Μετανάστευσης και Τελωνείων (ICE) στην πόλη.
Η Μέγκαν επρόκειτο να τιμηθεί στο Night of Wonder Gala των Μουσείων Φυσικής Ιστορίας της Κομητείας του Λος Άντζελες για τη δράση της υπέρ των γυναικών και των κοινωνικά ευάλωτων ομάδων και αναμενόταν να εκφωνήσει ομιλία.
Η σχέση με τον Βασιλιά Κάρολο και η σκιά της ασφάλειας
Ο εορτασμός της Ημέρας του Πατέρα βρίσκει τον Πρίγκιπα Χάρι να προσπαθεί να διαχειριστεί τη σχέση του με τον πατέρα του, Βασιλιά Κάρολο. Η ρήξη έγινε δημόσια όταν ο Χάρι και η Μέγκαν αποχώρησαν από τα βασιλικά τους καθήκοντα το 2020, και η ένταση κορυφώθηκε μετά την απόρριψη της έφεσης του Χάρι, στις 2 Μαΐου 2025, για την αποκατάσταση της κρατικά χρηματοδοτούμενης ασφάλειάς του στο Ηνωμένο Βασίλειο.
Ο Χάρι υποστηρίζει εδώ και καιρό ότι ο πατέρας του, ως αρχηγός του κράτους, θα μπορούσε να συμβάλει στην επαναφορά της προστασίας που ζητά. Σε συνέντευξή του στο BBC, δήλωσε ότι ο Βασιλιάς «δεν μου μιλάει εξαιτίας αυτού του θέματος με την ασφάλεια», αλλά εξέφρασε την επιθυμία του για συμφιλίωση:
«Θα ήθελα πολύ να συμφιλιωθώ με την οικογένειά μου. Δεν έχει νόημα να συνεχίζεται αυτή η διαμάχη», δήλωσε τότε.
«Η ζωή είναι πολύτιμη. Δεν ξέρω πόσος χρόνος απομένει στον πατέρα μου», πρόσθεσε, αναφερόμενος στη διάγνωση καρκίνου του Βασιλιά Κάρολου που ανακοινώθηκε το 2024 και στη συνεχιζόμενη θεραπεία του.
«Δεν μου μιλάει λόγω αυτού του ζητήματος, αλλά θα ήταν ωραίο να υπάρξει συμφιλίωση».
Το Παλάτι έχει επανειλημμένα διαψεύσει ότι ο Βασιλιάς έχει την εξουσία να αποκαταστήσει την ελίτ ασφάλεια που ζητά ο Χάρι.
Ο Δούκας και η Δούκισσα του Σάσεξ έχουν επιστρέψει μόνο μία φορά στο Ηνωμένο Βασίλειο με τα παιδιά τους μετά τη μετακόμισή τους στις ΗΠΑ, για να παραστούν στους εορτασμούς του Πλατινένιου Ιωβηλαίου της Βασίλισσας Ελισάβετ το 2022.
Στη συνέντευξή του στο BBC στις 2 Μαΐου, ο Χάρι είχε δηλώσει επίσης:
«Δεν μπορώ να φανταστώ έναν κόσμο στον οποίο θα έφερνα πίσω τη σύζυγο και τα παιδιά μου στο Ηνωμένο Βασίλειο, χωρίς την απαραίτητη ασφάλεια».
Πηγή: People