Στο Κίεβο ο Σον Πεν – Ετοιμάζει ντοκιμαντέρ «για να πει την αλήθεια»

8 mins read

Στο Κίεβο βρίσκεται ο Σον Πεν την ώρα της ρωσικής εισβολής στην Ουκρανία.

Ο ηθοποιός και ακτιβιστής ετοιμάζει ντοκιμαντέρ για την κλιμακούμενη ένταση στην περιοχή και βρέθηκε στην πρώτη σειρά της ενημέρωσης των συντακτών στο Κίεβο.

Φορώντας γυαλιά ηλίου και ένα bomber τζάκετ ο Σον Πεν άκουσε με προσοχή την ενημέρωση από το γραφείο της προεδρίας του Κιέβου.

Ο Σον Πεν έχει μιλήσει με την αναπληρώτρια πρωθυπουργό και μέλη του ουκρανικού στρατού.

«Ο Σον Πεν επιδεικνύει το θάρρος που λείπει από πολλούς άλλους, ειδικά τους δυτικούς πολιτικούς. Όσο περισσότεροι τέτοιοι άνθρωποι στη χώρα μας τώρα, αληθινοί φίλοι της Ουκρανίας, που υποστηρίζουν τον αγώνα για ελευθερία, τόσο πιο γρήγορα θα είναι δυνατό να σταματήσει η προδοτική επίθεση της Ρωσίας», δήλωσε η ουκρανική πρεσβεία στο Newsweek σε μεταφρασμένη δήλωση, εκφράζοντας την ευγνωμοσύνη της για την επίσκεψή του και τη στήριξη στο ντοκιμαντέρ.

«Ο σκηνοθέτης ήρθε ειδικά στο Κίεβο για να καταγράψει όλα τα γεγονότα που συμβαίνουν αυτή τη στιγμή στην Ουκρανία και να πει στον κόσμο την αλήθεια για την εισβολή της Ρωσίας στη χώρα μας. Ο Sean Penn είναι μεταξύ εκείνων που υποστηρίζουν την Ουκρανία στην Ουκρανία σήμερα. Η χώρα μας τον ευγνωμονεί για μια την επίδειξη θάρρους και ειλικρίνειας», ανέφερε δήλωση της ουκρανικής κυβέρνησης.

 

Facebook Comments