ΑρχικήΚόσμοςΤα δάκρυα της Μέγκαν μετά το νέο επιχειρηματικό της βήμα

Τα δάκρυα της Μέγκαν μετά το νέο επιχειρηματικό της βήμα

Η Δούκισσα του Sussex φέρεται να ξέσπασε σε κλάματα για την κριτική που δέχθηκε σχετικά με το νέο της επιχειρηματικό εγχείρημα «American Riviera Orchard» και λέγεται ότι είναι συντετριμμένη.

Σύμφωνα με δημοσίευμα της Express, η Μέγκαν Μαρκλ «δάκρυσε» για την «άδικη κριτική» που δέχεται το νέο της brand, American Riviera Orchard.

Η Δούκισσα του Sussex αποκάλυψε το τελευταίο της επιχειρηματικό εγχείρημα τον Μάρτιο, κεντρίζοντας αρχικά τους θαυμαστές και δίνοντας ελάχιστες λεπτομέρειες για τη μάρκα. Σε ένα δελεαστικό βίντεο που γυρίστηκε στην έπαυλη της ίδιας και του πρίγκιπα Χάρι στο Μοντεσίτο, η Μέγκαν παρουσιάστηκε να μαγειρεύει στην κουζίνα και να κινείται μέσα στην εντυπωσιακή κατοικία της.

Σύντομα, αποκαλύφθηκε ότι η Μέγκαν θα πουλούσε μια σειρά από είδη, όπως μαγειρικά σκεύη, οικιακά σκεύη, λάδια, βούτυρο ξηρών καρπών, μαρμελάδες, κονσέρβες, αρώματα σπιτιού και έπιπλα.

Ωστόσο, ο αρχικός ενθουσιασμός γύρω από τη νέα μάρκα της Δούκισσας γρήγορα έσβησε και χωρίς περαιτέρω πληροφορίες από τη Μέγκαν σχετικά με το πότε θα κυκλοφορούσε επίσημα το American Riviera Orchard, η ίδια άρχισε να προετοιμάζεται για μια σημαντική ώθηση δημοσίων σχέσεων, ώστε να ενισχύσει την εικόνα της πριν από την κυκλοφορία.

Ο ειδικός σε θέματα της βασιλικής οικογένειας και συγγραφέας Τομ Κουίν ανέφερε ότι η Μέγκαν είναι πολύ αναστατωμένη από τη χλιαρή ανταπόκριση για την American Riviera Orchard, ιδιαίτερα υπό το φως της κριτικής που αντιμετώπισε για τη νέα της μαρμελάδα.