Τα ΙΚΕΑ «τρολάρουν» με διαφήμιση τους τον πρίγκιπα Χάρι και την Μέγκαν Μαρκλ (photo)

8 mins read

Διάφορες εταιρίες, αντιδρώντας στις εξελίξεις εντός της βασιλικής οικογένειας, αποφάσισαν να εκμεταλλευτούν σε επίπεδο διαφήμισης το Megxit, τρολάροντας τον πρίγκιπα Χάρι και την Μέγκαν Μαρκλ, οι οποίοι εγκαταλείπουν το Παλάτι.

Μετά την ανακοίνωση του Δούκα και της Δούκισας του Σάσεξ πως εγκαταλείπουν τα βασιλικά τους καθήκοντα, το Ikea στην Ιταλία δημοσίευσε στο Instagram μια διαφήμιση για ένα καροτσάκι που μεταφέρει χαρτοκιβώτια, γράφοντας «Μέγκαν, Χάρι. Σας καταλαβαίνουμε, έχουμε φτιαχτεί για αλλαγές».

Η διαφήμιση φαίνεται πως είναι έμμεση αναφορά στην πιθανότητα το ζευγάρι να μετακομίσει από την Βρετανία στον Καναδά, με την λεζάντα να προσθέτει: «Η μετακόμιση είναι δύσκολη για όλους».

https://www.instagram.com/p/B7HNVXMI8eX/?utm_source=ig_embed

Αξίζει να σημειωθεί ότι τα ΙΚΕΑ δεν ήταν η μοναδική εταιρία στην Ιταλία που τρόλαρε το πριγκιπικό ζεύγος, καθώς κάτι παρόμοιο έκανε και η Crik Krok, που εμπορεύεται πατατάκια, δημοσιεύοντας μια φωτογραφία από ένα πιάτο με αυτά και το σχόλιο «Μέγκαν, μπορείς πλέον να τρως με τα χέρια σου».

https://www.instagram.com/p/B7RGln6n6_C/?utm_source=ig_embed

Αλλά και η ιταλική εταιρία επίπλων KUBO, έσπευσε να συμβουλεύσει τους Μέγκαν και Χάρι πως «αν χρειάζεται να επιπλώσετε το σπίτι σας, ξεκινήστε από το μπάνιο».

https://www.instagram.com/p/B7RFIOqo9kd/?utm_source=ig_embed

Facebook Comments

Τελευταία Νέα