Τα παιχνίδια της μοίρας- Πέθανε Χριστούγεννα και η αδελφή του Τζορτζ Μάικλ

6 mins read

Η αδελφή του Τζορτζ Μάικλ, Μέλανι Παναγιώτου, έφυγε από την ζωή ακριβώς τρία χρόνια μετά τον θάνατο του τραγουδιστή, τα Χριστούγεννα του 2016.

Ανήμερα των Χριστουγέννων, η Μέλανι βρέθηκε νεκρή στο σπίτι της από τη μεγαλύτερη της αδελφή, Γιόντα. Συγκλονιστικό είναι το γεγονός ότι η Μέλανι πέθανε την ίδια μέρα με τον Τζορτζ Μάικλ, ο οποίος άφησε την τελευταία του πνοή ανήμερα τα Χριστούγεννα το 2016.

Η Μητροπολιτική Αστυνομία, σε δήλωση της στη Mirror, ανέφερε «Η αστυνομία κλήθηκε από την υπηρεσία ασθενοφόρων του Λονδίνου στις 19:35 την Τετάρτη 25 Δεκεμβρίου για να αναφέρει τον ξαφνικό θάνατο μιας γυναίκας, ηλικίας 50 ετών, στη διεύθυνση Oak Hill Park, NW3».

Σημειώνεται ότι ο Τζορτζ Μάικλ είχε αφήσει μεγάλο μέρος της περιουσίας του στην Μέλανι και την Γιόντα, αφήνοντας με άδεια χέρια τους πρώην εραστές του Φαντί Φαουάζ και Κένι Γκρος.

Σύμφωνα με τη διαθήκη του, μέρος της περιουσίας του πήραν ο πατέρας του, στενοί φίλοι και πρώην συνεργάτες του. Μάλιστα, η αδελφή του Γιόντα αποφάσισε ποιοι φίλοι θα λάβουν ποια μέρη της περιουσίας του.

Facebook Comments