ΑρχικήΚόσμοςThe Sun: Εκθειάζει την Ελλάδα & τις παραλίες της κάνοντας λόγο για...

The Sun: Εκθειάζει την Ελλάδα & τις παραλίες της κάνοντας λόγο για «νησιά στο όνειρο»

Η Βρετανική εφημερίδα στο άρθρο της καλεί τους αναγνώστες να ξεχάσουν την Καραϊβική ή την Αυστραλία και σημειώνει ότι μόλις τρεις ώρες από το Ηνωμένο Βασίλειο, η Ελλάδα μπορεί να υπερηφανεύεται για μερικές από τις πιο εκπληκτικές, τέλειες ακτές στον κόσμο.

Πριν κάνει ειδική αναφορά γίνεται για την Σκιάθο, τονίζει ότι υπάρχουν στην Ελλάδα παραλίες- κρυμμένα μαργαριτάρια και σημειώνει ότι η χώρα μας έχει μερικές από τις καθαρότερες παραλίες, συμπεριλαμβανομένων 617 τόσο παρθένων που έχουν βραβευτεί με τη Γαλάζια Σημαία.

“Η Jet2holidays είναι ο Νο1 ταξιδιωτικός πράκτορας του Ηνωμένου Βασιλείου στην Ελλάδα και σας καλεί να εξερευνήσετε 19 ελληνικούς προορισμούς, με πτήσεις που αναχωρούν από 11 περιφερειακά αεροδρόμια του Ηνωμένου Βασιλείου και μια υπέροχη επιλογή πακέτων που ταιριάζουν σε όλα τα στυλ και προϋπολογισμούς”, γράφει η εφημερίδα.

Εδώ είναι μερικές μόνο από τις ελληνικές παραλίες που θα μπορούσατε να απολαύσετε αυτό το καλοκαίρι…

Αγία Πελαγία, δυτική Κρήτη
Η Αγία Πελαγία είναι μια υπέροχη αμμώδης παραλία 20 λεπτά με το αυτοκίνητο κατά μήκος της ακτής από το Ηράκλειο. Η παραλία είναι εξαιρετικά φιλική προς την οικογένεια – βρίσκεται σε έναν προστατευμένο δεντρόφυτο κόλπο που την προστατεύει από τον άνεμο, με ήρεμα πράσινα νερά νεφρίτη που αγκαλιάζουν τη μεγάλη έκταση άμμου.

Παραλία Μύρτος, Κεφαλονιά 
Το 2001, όταν οι κινηματογραφόφιλοι είδαν για πρώτη φορά την παραλία του Μύρτου στο Μαντολίνο του Λοχαγού Κορέλι, πολλοί έκλεισαν την επόμενη πτήση για την Κεφαλονιά για να δουν αν θα μπορούσε να είναι πραγματική.

Κουκουναριές, Σκιάθος
Πλαισιωμένη από ευωδιαστά πευκοδάση, μια λίμνη και ένα φυσικό καταφύγιο, η τεράστια ασημένια παραλία των Κουκουναριών δεν θα φαινόταν παράταιρη στον Νότιο Ειρηνικό. Η μεγαλύτερη από τις 62 παραλίες της Σκιάθου, έχει μια ζωντανή, διασκεδαστική ατμόσφαιρα και προσφέρει κάθε είδους θαλάσσια σπορ.

Ειδική αναφορά γίνεται στον Κόλπο της Βοϊδοκοιλιάς στη νοτιοδυτική Πελοπόννησος, στην Παραλία της  Παλαιοκαστρίτσας στην Κέρκυρα αλλά και στην Παραλία του Γέρακα στη Ζάκυνθο.