Το προσωπικό «παλάτι»- έπαυλη της Καμίλα- Γιατί το λατρεύει η βασιλική σύζυγος

9 mins read

Εν μέσω μίας εξαντλητικής εβδομάδας για την “βασιλική σύζυγό”, καθώς συνεχίζει να υποστηρίζει τον σύζυγό της, βασιλιά Κάρολο Γ΄ και να θρηνεί για την απώλεια της πεθεράς της, της βασίλισσας Ελισάβετ, η Καμίλα επέστρεψε στην έπαυλή της στο Ray Mill House – ένα μέρος που είναι γνωστό ότι αγαπάει πολύ και θεωρεί «σπίτι» της.

Η 75χρονη Καμίλα αγόρασε το ακίνητο το 1996 προς 850.000 £, με το ποσό που εισέπραξε από το διαζύγιό της από τον Άντριου Πάρκερ Μπόουλς.

Το βασιλική σύζυγος ταξίδεψε στο διατηρητέο ακίνητο στο Wiltshire το απόγευμα της Τετάρτης.

Πιστεύεται ότι η Καμίλα θα συνεχίσει να μένει στο Ray Mill House, το οποίο δεν είναι επίσημο μέρος της βασιλικής περιουσίας, όπως έκανε εδώ και χρόνια, ακόμα μετά την άνοδο του συζύγου της στο θρόνο.

Είναι γνωστό ότι αισθάνεται περισσότερο «σπίτι» της, την πολυτελή έπαυλη των έξι υπνοδωματίων, με το περιβάλλον της να λέει ότι εκεί μόνο μπορεί να «βγάλει τα παπούτσια της», να απολαύσει ένα τζιν τόνικ και να κυκλοφορήσει ελεύθερα με τη ρόμπα της.

Όπως είπε η Καμίλα στον δημοσιογράφο Μόντι Ντον, σε μια συνέντευξη στο Country Life, τον Ιούλιο: «Είναι το καταφύγιό μου, το μοναδικό μέρος όπου μπορώ να είμαι απόλυτα χαλαρή με τους δικούς μου όρους».

Το προσωπικό «παλάτι» της Καμίλα αποτελεί επίσης ένα άτυπο σημείο συγκέντρωσης, όπου μπορεί να καλέσει φίλους και οικογένεια, ειδικά τα εγγόνια της, μακριά από την βασιλική οικογένεια.

Δείτε φωτογραφίες από το πολυτελές ακίνητο της Καμίλα:

 

Facebook Comments