«Φρικιά θα μπορούσαν να επιλέξουν μια τέτοια φωτογραφία» σχολίασε η εκπρόσωπος του ρωσικού υπουργείου Εξωτερικών, Μαρία Ζαχάροβα σχετικά με το εξώφυλλο του περιοδικού Time που απεικονίζει τον Ντόναλντ Τραμπ από μία όχι και τόσο κολακευτική γωνία.
Σημειώνεται ότι, η φωτογραφία που εξόργισε τον Αμερικανό πρόεδρο, επειδή κάνει τα μαλλιά του να φαίνονται αραιά, προκάλεσε την έκπληξη και της Ρωσίδας εκπροσώπου, η οποία συμμερίζεται τη δυσαρέσκεια του Τραμπ.
Συγκεκριμένα, σύμφωνα με το Politico, η κ. Ζαχάροβα έγραψε σε ανάρτησή της στο Telegram, ότι η συγκεκριμένη φωτογραφία που επέλεξε το περιοδικό Time «προκαλεί έκπληξη». «Μόνο “άρρωστοι” άνθρωποι, που έχουν εμμονή με την κακία και το μίσος — ίσως ακόμη και φρικιά — θα μπορούσαν να επιλέξουν μια τέτοια φωτογραφία», ξέσπασε.

