Χωρίζουν Κλούνεϊ – Αλαμουντίν; Η δήλωση που φούντωσε τις φήμες

15 mins read

Σαν βόμβα” έχει σκάσει στο διεθνή τύπο η είδηση του χωρισμού του αγαπημένου ζευγαριού του Χόλιγουντ – και όχι μόνο – Τζορτζ Κλούνεϊ και Αμαλ Αλαμουντίν.

Πέντε χρόνια και πέντε μήνες μετά τον γάμο-υπερπαραγωγή στη Βενετία το 2014, ο Τζορτζ Κλούνεϊ και η Αμαλ Αλαμουντίν φαίνεται πώς περνάνε μία μεγάλη κρίση στη σχέση τους και βρίσκονται ένα βήμα πριν το διαζύγιο!

Η δήλωση που «άναψε φωτιές»

Μία δήλωση ήταν αρκετή για να πάρουν φωτιά οι φήμες περί χωρισμού. Ο ηθοποιός δήλωσε πρόσφατα πως έχει να δει από κοντά τα δίδυμα παιδιά του 200 μέρες!

«Ποιος πατέρας έχει να δει τα παιδιά του τόσο καιρό;» αναρωτιούνται τα media. Σύμφωνα με τον ξένο Τύπο, το ζευγάρι φαίνεται να έχει επιλέξει διαφορετικό τρόπο ζωής και να δυσκολεύονται να βρουν κοινή πλεύση. Τα δίδυμα είναι με την μητέρα τους μέχρι οι δυο τους να αποφασίσουν αν θα συνεχίσουν ή όχι μαζί.

Τα παιδιά στη μέση της διαμάχης 

Όπως γράφει το radaronline.com τα δίδυμά τους είναι στη μέση μιας πικρής διαμάχης, για την κηδεμονία τους.

«Ο George και η Amal έχουν διαμάχη για τον διαφορετικό τρόπο ζωής τους και οι φήμες για ρήξη ανάμεσά τους κυκλοφορούν εδώ και μήνες. Αυτή όλο δουλεύει και εκείνος όλο διασκεδάζει. Είναι σαν το λάδι με το νερό. Δεν αναμιγνύονται και φέρεται να έχουν εμπλακεί σε μάχη για την κηδεμονία των διδύμων τους. Οι δυο τους έχουν να φωτογραφηθούν μαζί από τον Αύγουστο. Η Amal δεν πήγε στο ετήσιο πάρτι του George για το Halloween στο Βέγκας ενώ πέρασαν χώρια την τέταρτη επέτειο του γάμου τους. Εκείνος την πέρασε στο Λος Άντζελες με φίλους ενώ αυτή έμεινε στη Νέα Υόρκη με τα παιδιά λόγω της Διεθνούς Συνόδου του ΟΗΕ», δήλωσε μια πηγή.

Επιπλέον, το δημοσίευμα του radaronline.com, αναφέρει ότι η Amal εγκατέλειψε το σπίτι τους στην Αγγλία και ζει πια με τα δίδυμα στο ειδυλλιακό νησί της Σαρδηνίας. Πάντως, πηγές του περιβάλλοντος του ζεύγους σημειώνουν ότι το ζευγάρι ζει χώρια εδώ και καιρό.

Ο πασίγνωστος ηθοποιός έχοντας στο πλάι του τους καλύτερους δικηγόρους, θα μπορούσε να διεκδικήσει με κάθε τρόπο την περιουσία του η οποία ανέρχεται στα 520 εκατ. δολάρια αλλά και να έχει την κηδεμονία των 2 παιδιών τους. Ωστόσο, η Αμαλ είναι επίσης σκληροπυρηνική και όπως αναφέρει στον ξένο τύπο φίλος του ζευγαριού “θα παλέψει με νύχια και με δόντια για να κρατήσει την κηδεμονία των παιδιών τους.” 

Όπως τονίζει η ίδια πηγή, τα πράγματα ανάμεσα στο άλλοτε πανευτυχές ζευγάρι, πλέον , θα μπορούσαν να γίνουν “πάρα πολύ άσχημα”. 

 

Facebook Comments