Μάιντ δε GAP μίστερ Κυριάκος

16 mins read

Τελικά ο δολοφόνος επέστρεψε στον τόπο του εγκλήματος. Απρόκλητα και αιφνιδιαστικά, χθες ο Αλέξης Τσίπρας έκανε «εφοδεία» στο σταθμό του μετρό Βενιζέλος για να επιθεωρήσει την κατάσταση του έργου πνοής για τη συμπρωτεύουσα.

Ένα έργο το οποίο παρέδωσε η κυβέρνησή του στη ΝΔ, μόνο και μόνο για να το χαντακώσει (κυριολεκτικά).

Για όσους είστε δύσπιστοι σχετικά με την πρόοδο του μετρό της Θεσσαλονίκης επι ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ, μπορώ να σας θυμίσω εκείνη τη φοβερή φωτογραφία σοβιετικής προπαγάνδας όπου ο αρμόδιος Υπουργός Χρήστος Σπιρτζης και στελέχη του κόμματος καθόντουσαν χαρωποί στις θέσεις για καθήμενους, ενός βαγονιού. Μικρή λεπτομέρεια ήταν φυσικά το γεγονός ότι το βαγόνι δεν είχε που να κινηθεί καθώς δεν υπήρχαν ολοκληρωμένες ράγες. Έτσι, πολύ απλά δεν κινούταν. Πάλι καλά που το κλιμάκιο δεν έκανε παντομίμα, μιμούμενοι ότι βρίσκονται σε κινούμενο συρμό.

Ο τέως πρωθυπουργός, όχι μόνο πήγε για επιθεώρηση αλλά χωρίς καμμία συστολή κατακεραύνωσε την κυβέρνηση ξεσκεπάζοντας τα ψέματα Μητσοτακη. Βλέποντας τον μαρασμό του έργου δήλωσε σχετικά: «Το Μετρό Θεσσαλονίκης είναι η μεγαλύτερη απάτη Μητσοτάκη» και πέρα απ´ την πλάκα, καταδεικνύει το μεγάλο προσόν του ηγέτη της αυτοαποκαλούμενης αριστεράς. Το θράσος.

Ο μαιτρ του κυνισμού, θεωρεί ότι το γκροτέσκο σκηνικό με τα εκδοτήρια-μουσαμαδες ανήκει στο παρελθόν. Στο χρονοντούλαπο της ιστορίας. Θεωρεί λοιπόν επίσης φυσικό να επιτίθεται στην σημερινή Κυβέρνηση για καθυστερήσεις ενός έργου που είχε ολοκληρωθεί μόνο στη φαντασία του. Δεν τον νοιάζει αν γελοιοποιηθεί στα μάτια όσων δεν είναι κάθε έξιν λωτοφάγοι. Τον νοιάζουν μόνον αυτοί που θα αναπαράξουν την προπαγάνδα. Όσοι κι αν είναι. Αργότερα θα πει κάτι άλλο και θα «πιάσει» διαφορετικά κοινά.

Και αν κάνει κάτι τέτοιο μόλις 11 μήνες μετά την κάλπη, δεν μπορεί να βάλει ανθρώπου νους τι θα κάνει στο πιθανό κλείσιμο μιας τετραετίας. Είναι ικανός να κατηγορήσει τον Μητσοτακη, ότι η οικογένεια του εξέθρεψε τον Καμμένο με μόνο σκοπό να βρεθεί στο δρόμο του ΣΥΡΙΖΑ για να αμαυρώσει το όνομα της αριστεράς.

Αμφιβάλλετε; Να σας θυμίσω ότι κατα την επίσκεψη ως πρωθυπουργός σε εργοτάξιο του Μετρό Θεσσαλονίκης, ο ίδιος έγειρε λίγο τη μέση του ώστε να σκύψει προς τις ανολοκλήρωτες ράγες, παριστάνοντας ότι κοιτάζει να δει, πότε θα έρθει το τρένο. Θα έλεγε και «μάιντ δε Gap» αλλά όλοι γνωρίζουν ότι η αριστερά δεν διαφημίζει αμερικάνικες φίρμες ρούχων…

Facebook Comments