ΑρχικήΠαραπολιτικάΤι "βλέπουν" τα πρακτορεία στοιχημάτων για την Κυριακή

Τι "βλέπουν" τα πρακτορεία στοιχημάτων για την Κυριακή

Σε κυριαρχία της ΝΔ “ποντάρουν» τα πρακτορεία στοιχημάτων. Σύμφωνα με τη στοιχηματική εταιρεία Stoiximan, η νίκη της ΝΔ θεωρείται βέβαιη καθώς η απόδοση που δίνει για επικράτηση στις εκλογές της Κυριακής είναι μόλις… 1,005. Το ενδεχόμενο να βγει πρώτο κόμμα ο ΣΥΡΙΖΑ «δίνει» απόδοση 19,00, ενώ ακολουθεί το ΚΙΝΑΛ με απόδοση 250,00.
Στο ερώτημα για το αν θα υπάρξει νίκη του πρώτου κόμματος με αυτοδυναμία, η Stoiximan κλίνει προς το «Ναι», δίνοντας απόδοση 1,25. Αντίθετα, η περίπτωση της μη αυτοδυναμίας «πληρώνει» με πολλαπλασιαστή 3,75.
Σε ό,τι αφορά τη διαφορά των δυο μεγάλων κομμάτων, ΣΥΡΙΖΑ και ΝΔ, από τις αποδόσεις της Stoiximan προκύπτει ότι το πιθανότερο σενάριο είναι η ΝΔ να κερδίσει με διαφορά μικρότερη των 9,75 μονάδων. Παρά ταύτα, η διαφορά με ποσοστό μεγαλύτερο του 9,75% δεν θεωρείται απίθανη, με τη Stoiximan να δίνει μια σχετικά μικρή απόδοση, της τάξης του 2,35.
Για το ποσοστό που θα συγκεντρώσει, πάντως, η ΝΔ, στις εκλογές της Κυριακής, τα πρακτορεία στοιχημάτων «βλέπουν» ποσοστό άνω του 37,5% (απόδοση 1,60). Για τη δεύτερη περίπτωση, ποσοστού, δηλαδή, μικρότερου του 37,5%, η απόδοση είναι στο 2,25.