Ο Κιάμος θα τραγουδάει μόνο για εμβολιασμένους- Το μήνυμα του

11 mins read

Ο Πάνος Κιάμος έκανε την αρχή όσον αφορά τη νυχτερινή διασκέδαση καθώς ανακοίνωσε πως ανοίγει το νυκτερινό κέντρο Ποσειδώνιο.

Mε βίντεο που ανήρτησε ο ίδιος στα social media τονίζει πως «δεν παίζει με την υγεία» και πως στο Ποσειδώνιο οι «μάσκες πέφτουν αλλά μόνο για εμβολιασμένους». Μια κίνηση που έχει ξεσηκώσει ποικίλες αντιδράσεις αλλά με τα περισσότερα μηνύματα να είναι άκρως ενθαρρυντικά.

O τραγουδιστής αναφέρει στο βίντεο:

«Ξέρετε πού βρίσκομαι. Βρίσκομαι στην καρδιά της διασκέδασης. Στο Posidonio. Γνωρίζετε όλοι ότι αγαπώ να παίζω μουσική. Σε καμία περίπτωση, όμως, δεν θέλω να παίζω με τη δημόσια υγεία.

Για αυτό πήραμε την απόφαση από τις 16 Ιουλίου, το Posidonio να αποτελέσει το πρώτο covid free κέντρο διασκέδασης στην Ελλάδα.

Εγώ και οι συνεργάτες μου σας περιμένουμε για βραδιές χωρίς ημιμίμετρα. Από τις 16 Ιουλίου οι μάσκες πέφτουν».

 

Στους επιχειρηματίες η ευθύνη

Σύμφωνα με το σχέδιο δράσης της Κυβέρνησης, μετά της 15 Ιουλίου, ο επιχειρηματίας είναι αυτός που θα αναλαμβάνει την υποχρέωση ν’ αποφασίσει πως θα δουλέψει το κατάστημά του.

Στους free ή αμιγείς χώρους ο πελάτης θα πρέπει να είναι εμβολιασμένος  και με τις δυο δόσεις και από την τελευταία να έχουν περάσει 14 μέρες. Επίσης θα μπορεί να παρευρίσκεται όποιος έχει νοσήσει και δεν έχουν περάσει έξι μήνες. Και στις δυο περιπτώσεις δεν χρειάζεται να γίνει κάποιο τεστ.

Οι επιχειρηματίες εφόσον αποφασίσουν τον τρόπο λειτουργίας του καταστήματός τους θα έχουν και την ευθύνη για τον έλεγχο στις εισόδους.

Στους covid free χώρους, θα επιτρέπεται η είσοδος μόνο σε όσους διαθέτουν:

1. Πιστοποιητικό νόσησης (30 ημέρες μετά το θετικό τεστ με διάρκεια έως 180 ημέρες)

2. Πιστοποιητικό εμβολιασμού

3. Self test ανηλίκου

Facebook Comments

Τελευταία Νέα