«Άδειασμα» Δερμιτζάκη σε Κυρανάκη: «Προσέχετε τι λέτε δημοσίως!»

8 mins read

Ο καθηγητής Γενετικής Μανώλης Δερμιτζάκης απάντησε σε όσα ανέφερε ο Κωσταντίνος Κυρανάκης σχετικά με το εμβόλιο του κορωνοϊού.

Πιο συγκεκριμένα, ο κ. Δερμιτζάκης συνέστησε στον βουλευτή της ΝΔ να είναι πολύ προσεκτικός σε αυτά που λέει δημοσίως. Μάλιστα του είπε πως «Είμαι στη διάθεσή σας να σας εξηγήσω τη διαδικασία και το χρονοδιάγραμμα για ΤΑ εμβόλια».

Ολόκληρη η ανάρτηση:

Κύριε Κυρανακη, θα ηταν συνετό, ως μελος του ελληνικού κοινοβουλίου αλλα και ως δημόσιο πρόσωπο, να είστε πολυ…

Δημοσιεύτηκε από Manolis Dermitzakis στις Τρίτη, 3 Νοεμβρίου 2020

Ο βουλευτής της ΝΔ μιλώντας στο Kontra κατέκρινε την θέση των επιστημόνων αναφορικά με την πανδημία του κορωνοϊού και υπαινίχθηκε ότι οι επιστήμονες μπορεί να κάνουν και λάθος και αυτό «θα εκτιμηθεί» στο τέλος της πανδημίας.

«Εμείς από την αρχή της πανδημίας ακούμε τους επιστήμονες. Το αν αυτό που λένε οι επιστήμονες είναι σωστό ή λάθος, θα το εκτιμήσουμε συνολικά στο τέλος αυτής της πανδημίας που ελπίζω αυτό το τέλος να είναι πάρα πολύ σύντομα», είπε ο Κωνσταντίνος Κυρανάκης. 

«Επιτέλους να βγει αυτό το εμβόλιο, το οποίο κατά τη γνώμη μου –και σας το έχω πει πολλούς μήνες πριν κ. Λιάτσο στην εκπομπή σας– θεωρώ ότι η επιστημονική κοινότητα έχει καθυστερήσει υπερβολικά. Και έχει σταθεί κατώτερη των περιστάσεων», πρόσθεσε ο βουλευτής.

Facebook Comments

Τελευταία Νέα