ΑρχικήΠαραπολιτικάΆδωνις για πόθεν έσχες Κασσελάκη: «Βρήκαμε μεγαλύτερο ψεύτη από τον Τσίπρα»

Άδωνις για πόθεν έσχες Κασσελάκη: «Βρήκαμε μεγαλύτερο ψεύτη από τον Τσίπρα»

Ο υπουργός Υγείας, Άδωνις Γεωργιάδης, σε συνέντευξή του στο Action24, σχολίασε τις εξελίξεις σχετικά με το πόθεν έσχες του Στέφανου Κασσελάκη.

Συγκεκριμένα, ερωτηθείς για το πόθεν έσχες Κασσελάκη, ο Άδωνις Γεωργιάδης απάντησε:

«Είναι προφανές ότι σε όλα τα καφενεία γελάνε με τον Κασσελάκη. Θυμάστε την ταινία “Ένας άφραγκος Ωνάσης”; Αυτό είναι ο Κασσελάκης. Η εικόνα που παρουσίασε ερχόμενος στην Ελλάδα ενός ζάμπλουτου εξ Αμερικής, ο οποίος δεν έχει ανάγκη να ξαναδουλέψει ποτέ στη ζωή του, ο οποίος έχει αστακοκάραβα και ο οποίος είναι ικανός να αγοράζει σπίτια, δεν είναι έτσι. Ηρθε, έκανε entry στον λαό παρουσιάζοντας κάτι που δεν είναι. Είναι ένας ευκατάστατος άνθρωπος, καλά κάνει και τα έχει τα εκατομμύρια, με ενοχλεί που μας κορόιδευε. Με τα λεφτά που παρουσίασε και με δεδομένο ότι δεν εργάζεται ούτε αυτός ούτε ο κ. Τάιλερ και ζουν στην Ελλάδα και κάνουν την πλάκα τους στην πολιτική, σε 1,5 χρόνο ή θα πρέπει να βρει δουλειά ή να φύγει».

«Αρχίζω να πιστεύω πως όσα λέει είναι ψέματα. Θα σας πω κάτι που δεν περίμενα ότι θα το πω στη ζωή μου ποτέ. Πιστεύω ότι βρήκαμε έναν μεγαλύτερο ψεύτη από τον Τσίπρα» πρόσθεσε σε άλλο σημείο ο κ. Γεωργιάδης.