Αιχμές Καββαδία για τους υποστηρικτές του Σημίτη: «Ο ΣΥΡΙΖΑ δεν θα γίνει ‘’Κολυμβήθρα του Σιλωάμ’’»

10 mins read

Μετά τη χθεσινή παρέμβαση τριών κορυφαίων στελεχών της Προοδευτικής Συμμαχίας, δηλαδή των Μπίστη, Λιάκου και Παναγιώτου, υπέρ Σημίτη, ασκώντας κριτική στο σχόλιο του Πολάκη, σειρά παίρνει σήμερα η Αννέτα Καββαδία, πρώην βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ.

Αν και η επίθεση των τριών στελεχών στον Πολάκη, χθες, ήταν στοχευμένη στα εθνικά επί της ουσίας, η ίδια παρεμβαίνει αναφορικά με τον κίνδυνο συνολικής αθώωσης της διακυβέρνησης Σημίτη μέσω ΣΥΡΙΖΑ.

Συγκεκριμένα, η. κ. Καββαδία, σε ανάρτησή της στο Facebook, αφήνει αιχμές για την ένταξη προσώπων από τον σημιτικό χώρο στον ΣΥΡΙΖΑ. Ούτε λίγο ούτε πολύ παραπέμπει σε κίνδυνο ο ΣΥΡΙΖΑ να εξελιχθεί σε «Κολυμβήθρα του Σιλωάμ», ξεπλένοντας συνολικά την πολιτική Σημίτη.

Ολόκληρη η ανάρτηση της κ. Καββαδία:

«Να γιατί η αποσαφήνιση των όρων της – απαραίτητης – διεύρυνσης, η αποσαφήνιση του πολιτικού περιεχομένου του εγχειρήματος – με πυξίδα τις αρχές, τις αξίες, την παράδοση της Αριστεράς – δεν είναι «εμμονή» ή «φοβία» μπροστά στο άνοιγμα του κόμματος.
Και αν ορισμένοι, ένθεν κακείθεν, οραματίζονται τον ΣΥΡΙΖΑ ως ‘’Κολυμβήθρα του Σιλωάμ’’, να τους πληροφορήσουμε ότι δεν έχουμε μνήμη χρυσόψαρου».

https://www.facebook.com/anneta.kavadia/posts/10156604342481316

Τι έγραψε ο Πολάκης για τον Σημίτη

Υπενθυμίζεται ότι ο Παύλος Πολάκης επιτέθηκε χθες, μέσω Facebook, στον Κώστα Σημίτη, γράφοντας «Κρύψου σε καμία τρύπα που έχεις και άποψη για τα εθνικά», ενώ τον κατηγόρησε ότι με τη στάση του «γκριζαρίστηκαν» τα Ίμια, ότι «έδωσε» τον Οτσαλάν στους Τούρκους και ότι «έφαγε» τα λεφτά του κοσμάκη στο Χρηματιστήριο.

Facebook Comments