Ακόμα και στην υπεύθυνη Πολιτισμού του Δ. Αθηναίων δεν αρέσει ο στολισμός: «Ατυχής η επιλογή»

11 mins read

Η πρόεδρος του Οργανισμού Πολιτισμού, Άθλησης και Νεολαίας, Άννα Ροκοφύλλου, αναφέρθηκε στον χριστουγεννιάτικο στολισμό της Βασιλίσσης Σοφίας, που έχει αναλάβει το  Ίδρυμα Ωνάση, λέγοντας ότι «Δεν χρειάζονται τόσες πρωτοπορίες σε κεντρικούς δρόμους της Αθήνας».

Η κ. Ροκοφύλλου, σε ραδιοφωνική της συνέντευξη, επισήμανε «Περιμένω, γιατί μας είπαν ότι την Τρίτη θα ολοκληρωθεί ο φωτισμός, ας περιμένουμε να ολοκληρωθεί και ας μιλήσουμε. Από κει και πέρα, είναι κρίμα να αμαυρωθεί η προσπάθεια που έχουμε κάνει για τα Χριστούγεννα, δεν είναι μόνο ο φωτισμός, ο στολισμός, είναι και το πώς θα περάσουν οι άνθρωποι, έχουμε κάνει τόσες πολλές εκδηλώσεις σε όλα τα διαμερίσματα».

Ακόμη, υπογράμμισε ότι δεν ήταν στην ομάδα που ανέλαβε το φωτισμό, και τόνισε ότι θα προτιμούσε να αγγίζει περισσότερο το μέσο όρο, καθώς πρόκειται για μια λεωφόρο κεντρική με συμβολισμούς.

Επίσης, η κ. Ροκοφύλλου υπογράμμισε ότι θα μπορούσε «να είναι σε ένα δρόμο που είναι πιλοτικός, κάτι που να μην χτυπάει τόσο πολύ την ψυχή του Έλληνα, του Αθηναίου που περνάει κι έχει συνηθίσει τη Βασιλίσσης Σοφίας να είναι διαφορετική», ενώ τόνισε πως μια άλλη πτυχή του θέματος «είναι ότι εμείς φτάσαμε πάρα πολύ αργά σε αυτή τη δημαρχία, δύο μήνες πριν, θέλαμε βασικά να κάνουμε Χριστούγεννα για όλους, αυτό ήταν το βασικό για μας, οπότε κάναμε αυτό το πρόγραμμα το υιοθέτησε την πόλη σου, υιοθέτησε έναν δρόμο σε 19 ιδρύματα, ανταποκρίθηκαν σε εμάς και μας είπαν θα σας φωτίσουμε δρόμους που μέχρι τώρα δεν ήταν ποτέ φωτισμένοι. Αυτό είναι ένα πολύ μεγάλο για μας δώρο και πραγματικά το υποστηρίξαμε και ήμασταν πολύ χαρούμενοι».

 Και κατέληξε, λέγοντας ότι «Θεωρώ ότι η επιλογή ήταν λίγο άτυχη γιατί σε αυτόν τον δρόμο τον κεντρικό της Αθήνας δεν χρειάζεται να κάνεις τόσες πρωτοπορίες».

Facebook Comments