ΑρχικήΠαραπολιτικάΑκρίτα vs Δρογώσης για την τηλεκπαίδευση

Ακρίτα vs Δρογώσης για την τηλεκπαίδευση

«Πόλεμος» αναρτήσεων ξέσπασε μεταξύ της Έλενας Ακρίτα και του τραγουδοποιού Στάθη Δρογώση μετά από σχόλιο της πρώτης για tweet του δεύτερου.

Αρχικά, η Έλενα Ακρίτα είχε κοινοποιήσει δημοσίευση του Στάθη Δρογώση, ο οποίος έγραφε «Τι σημαίνει “κάνω τηλεκπαίδευση με δικά μου έξοδα” όταν το λένε οι δάσκαλοι; Ειλικρινά ρωτάω. Δεν έχουν λάπτοπ; Δεν έχουν ίντερνετ στο σπίτι;». Η δημοσιογράφος, σχολιάζοντας το παραπάνω, έγραψε: «Οι μεταφορείς όταν χαλάει το φορτηγό, γιατί δεν φορτώνουν τα πορτοκάλια στο ΙΧ τους; Αλήθεια, προσπαθώ να καταλάβω».

Για να της απαντήσει ο Στάθης Δρογώσης κάτω από την ανάρτησή της:

“κα Ακρίτα σας ευχαριστώ για την αναφορά στο πρόσωπό μου.Σας θυμάμαι πασοκ παλιά.Μετά Δημαρ και τώρα συριζα .Έχετε γράψει όπως πάντα κάποια φεικ νιουζ.Δεν πέρασα από το ΚΚΕ.Συνεργάστηκα στα πλαίσια του μετώπου που κάλεσε το κόμμα στις δημοτικές εκλογές του 2019.Το ΚΚΕ ποτέ δεν έπεσε στο επίπεδο του αυριανισμού του δικού σας.Είστε μια μεγάλη γυναίκα έμπειρη δημοσιογραφος και πια απλά κολυμπάτε στο βούρκο σας.Το τουιτ που δημοσιεύσατε είχε και συνέχεια.Απαντήσεις εκπαιδευτικών και δικές μου.

Και συμφώνησα σχεδόν σε όλα όσα μου ανέφεραν οι πάντα ευγενικοί συνομιλητές μου.Είστε πια μια ινφλουενσερ των αυριανιστων. Ο αυριανισμός σας θα διδάσκεται στις σχολές δημοσιογραφίας ως παράδειγμα προς αποφυγή.Δεν σας φοβόμαστε.Κι αν θίξετε κι άλλο την τιμή και την υπόληψή μου θα τα πούμε με άλλους όρους και σε αίθουσες δικαστηρίων.

Ευχαριστώ για τον χώρο σας.”

Έπειτα ο τραγουδιστής προχώρησε σε μερικά tweets, μεταξύ των οποίων και ένα που ανέφερε πως: «Η κα Ακρίτα είναι η επιτομή της τοξικότητας και των φέικ νιούς στο ελληνικό διαδίκτυο. Τόσο χυδαία μόνο αυτή κι ο Πετράκος μου έχουν επιτεθεί. Αυτό λέει πολλά».