Αμέριστη στήριξη Κουμουτσάκου σε Κατρούγκαλο

8 mins read

Απροσδόκητη στήριξη χωρίς αστερίσκους και «ναι μεν αλλά» έλαβε ο πρώην ΥΠΕΞ Γιώργος Κατρούγκαλος από τον αναπληρωτή υπουργό Μετανάστευσης, Γιώργο Κατρούγκαλο, ο οποίος καταδίκασε απερίφραστα την άστοχη και απρεπή επίθεση που δέχτηκε ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ από τον δημοσιογράφο Στέφανο Κασιμάτη.

Και είναι άξιο λόγου γιατί ο κ. Κουμουτσάκος δεν δίστασε να χαρακτηρίσει «χυδαία επίθεση από γραφίδα με σχήμα περιστρόφου» το σχόλιο του δημοσιογράφου.

Ειδικότερα, ο αναπληρωτής υπουργός Μετανάστευσης έγραψε:

«Με τον Γιώργο Κατρούγκαλο @gkatr έχουμε αντιπαρατεθεί πολλές φορές. Ήταν πάντα πολιτική αντιπαράθεση θέσεων και επιχειρημάτων. Ποτέ ανοίκειων επιθέσεων και προσβολών. Είμαι μαζί του απέναντι στη χυδαία επίθεση που δέχθηκε από γραφίδα με σχήμα περιστρόφου.»

Η συγγνώμη της «Καθημερινής»

Η «Καθημερινή» εξέδωσε ανακοίνωσε με την οποία ζητά συγγνώμη από τον Γιώργο Κατρούγκαλο για την επίθεση που δέχτηκε από τον δημοσιογράφο:

«Η «Κ» ζητά συγγνώμη από τον κ. Γιώργο Κατρούγκαλο για τη φωτογραφία και το σχόλιο που τη συνόδευε στο σημερινό φύλλο της εφημερίδας. Όσο και αν είναι προφανές ότι ο αρθρογράφος δεν γνώριζε την περιπέτεια υγείας του κ. Κατρούγκαλου, σημασία έχει ότι πρόκειται για ατόπημα. Το οποίο δεν θα επαναληφθεί».

Facebook Comments