Ανατροπή στην Αττική – Η Δούρου προηγείται της Αχτσιόγλου

6 mins read

Σε θρίλερ εξελίσσεται η καταμέτρηση των ψήφων για την Κεντρική Επιτροπή του ΣΥΡΙΖΑ, καθώς σύμφωνα με πηγές της Κουμουνδούρου, η μάχη στην περιφέρεια Αττικής γίνεται μεταξύ της Ρένας Δούρου και της Έφης Αχτσιόγλου.

Χθες το βράδυ προηγούνταν η κα Αχτσιόγλου, ωστόσο με την ενσωμάτωση και άλλων τμημάτων, σήμερα το πρωί, προβάδισμα πήρε η πρώην περιφερειάρχης η οποία έχει διαφορά μερικών δεκάδων ψήφων από την δεύτερη Αχτσιόγλου.

Η καταμέτρηση συνεχίζεται και αναμένεται να έχει ολοκληρωθεί απόψε και τα επίσημα αποτελέσματα να ανακοινωθούν αύριο, Τετάρτη.

Οι εθελοντές που έχουν επιφορτιστεί με το καθήκον της καταμέτρησης, πρέπει να λάβουν υπόψιν τους δύο παραμέτρους: Αφενός ότι το 50% των μελών της ΚΕ πρέπει να είναι γυναίκες, ως εκ τούτου κάποιοι άνδρες μπορεί να έχουν εκλεγεί αλλά να μείνουν εκτός. Αφετέρου το πλαφόν του 20% για τους βουλευτές, αφού δεν μπορούν οι εκλεγμένοι στο κοινοβούλιο να υπερβαίνουν αυτό το ποσοστό στην Κεντρική Επιτροπή. Άρα και εδώ πρέπει να υπάρξουν οι σχετικοί υπολογισμοί.

Facebook Comments