ΑρχικήΠαραπολιτικάΑντάρτικο και από Κωνσταντινόπουλο: «Υπό προϋποθέσεις, θα ψήφιζα το νομοσχέδιο για τα...

Αντάρτικο και από Κωνσταντινόπουλο: «Υπό προϋποθέσεις, θα ψήφιζα το νομοσχέδιο για τα μη κρατικά ΑΕΙ»

Ανοιχτό άφησε το ενδεχόμενο να υπερψηφίσει το νομοσχέδιο για τα μη κρατικά πανεπιστήμια ο βουλευτής του ΠΑΣΟΚ Οδυσσέας Κωνσταντινόπουλος.

Ειδικότερα, ο βουλευτής του ΠΑΣΟΚ είπε ότι υπό προϋποθέσεις θα ψήφιζε το νομοσχέδιο για τα μη κρατικά πανεπιστήμια, στέλνοντας μήνυμα στην ηγεσία του κόμματος για το πώς συμπεριφέρεται ένα κόμμα που θέλει να κυβερνήσει.

 

 

«Ένα κόμμα που θέλει πραγματικά να κυβερνήσει, πρέπει να καλέσει δημόσια τον υπουργό Παιδείας Κυριάκο Πιερρακάκη να αποδεχθεί δικλείδες ασφαλείας που θα δίνει τη δυνατότητα το δημόσιο πανεπιστήμιο να αναβαθμιστεί», είπε χαρακτηριστικά ο Οδυσσέας Κωνσταντινόπουλος, μιλώντας στην πρωινή εκπομπή του OPEN.

«Τα κόμματα που είναι κυβερνητικά δίνουν δημόσια τις εγγυήσεις και τις διασφαλίσεις, τα οποία κάνουν πράξη αυτά που λέμε», σημείωσε με νόημα ο βουλευτής του ΠΑΣΟΚ.

Υπό αυτές τις προϋποθέσεις αυτές, όπως είπε, «βεβαίως θα ψήφιζα το νομοσχέδιο για τα μη κρατικά πανεπιστήμια».

Υπενθυμίζεται ότι και η βουλευτής του ΠΑΣΟΚ Νάντια Γιαννακοπούλου έχει δηλώσει ότι δεν συμφωνεί με την κεντρική γραμμή του Νίκου Ανδρουλάκη, ο οποίος τάχθηκε κατά της ίδρυσης μη κρατικών πανεπιστημίων στην Ελλάδα.