Αντεπίθεση του Άδωνι στην επίθεση της «Καθημερινής»: «Άνθρωποι που έχουν γεννηθεί στον πλούτο…»

11 mins read

Απάντηση στο δημοσίευμα της εφημερίδας «Καθημερινή» δίνει ο υπουργός Ανάπτυξης και Επενδύσεων, Άδωνις Γεωργιάδης με μία ανάρτηση στο Twitter.

Η «Καθημερινή» ασκεί βιτριολική κριτική και αδειάζει τον υπουργό για το “Καλάθι του Νοικοκυριού”.

Η ανάρτηση του Αδ. Γεωργιάδη:

 

Είναι φυσιολογικό άνθρωποι που έχουν γεννηθεί μέσα στον πλούτο, να μην μπορούν να νιώσουν την ανάγκη του αδύναμου για έστω λίγο καλύτερες τιμές. Αν για να το επιτύχω χρειάζεται να χλευάζει το στυλ μου η έγκριτη @Kathimerini_gr μαζί με τον «έγκριτο» και την παρέα τους, δεκτόν!

Το επίμαχο δημοσίευμα της «Καθημερινής»:

«Αν ήταν άλλος, θα λέγαμε ότι φταίει η προεκλογική φούρια. Για τον αεικίνητο, όμως, υπουργό της Αναπτύξεως, που τρέχει με πυρηνική σύντηξη, προτού η σύντηξη ανακαλυφθεί, το επικοινωνιακό ντελίριο για το «καλάθι του νοικοκυριού» και, τώρα για το «καλάθι του Άη Βασίλη» είναι business as usual», σημειώνει στη στήλη του ο «Στέντωρ».

Η στήλη συνεχίζει: «Τουλάχιστον οι πόζες με τα λαμπιόνια και τα αγιοβασιλάκια- που μοιράζει επισήμως το ίδιο το υπουργείο- είναι ασυγκρίτως πιο χαριτωμένες από τους μπακαλογατίσιους ακκισμούς μπροστά στα ψυγεία με τα κοτόπουλα και τα ράφια με τα κονκασέ».

«Αν πάντως οι εκλογές γίνουν την άνοιξη και αποφασιστεί ενδιαμέσως κανένα… καλάθι του Καρνάβαλου, δεν θα χρειαστεί νέα καμπάνια. Τρέχει ήδη», καταλήγει το δημοσίευμα.

 

Facebook Comments

Τελευταία Νέα