ΑρχικήΠαραπολιτικάΑπίστευτο επεισόδιο ανάμεσα σε Στέφανο Χίο και Αλεξία Μπακογιάννη που κατέληξε στη...

Απίστευτο επεισόδιο ανάμεσα σε Στέφανο Χίο και Αλεξία Μπακογιάννη που κατέληξε στη ΓΑΔΑ- Πως της επιτέθηκε

Ένα πολύ σοβαρό επεισόδιο έλαβε χώρα μεταξύ της Αλεξίας Μπακογιάννη και του Στέφανου  Χίου, σήμερα το μεσημέρι, σε καφέ στο κέντρο της Αθήνας.

Εκεί, σύμφωνα με το Μανιφέστο, ήταν και ο Στέφανος Χίος ο οποίος φέρεται να κινήθηκε απειλητικά εναντίον της Αλεξίας Μπακογιάννη, η οποία στη συνέχεια μετέβη στη ΓΑΔΑ για να του κάνει μήνυση.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ από το Μανιφέστο “ο κ. Χίος την πλησίασε και της είπε: «Γεια σου, είμαι ο Στέφανος Χίος».

«Δεν έχω να κάνω καμία συζήτηση μαζί σου. Δεν θα πω τίποτα με έναν άνθρωπο που έβαλε σε συγκεκριμένο υβριστικό πρωτοσέλιδο τον νεκρό πατέρα μου, ό,τι έχουμε να πούμε θα τα πούμε στα δικαστήρια» είπε η Αλεξία Μπακογιάννη, η οποία έχει καταθέσει μήνυση εναντίον του για το συγκεκριμένο δημοσίευμα.

Ο κ. Χίος, σύμφωνα με τις πληροφορίες του Flash.gr από αυτόπτη μάρτυρα, σε πραγματικό αμόκ και άρχισε να βρίζει την ίδια και όλη την οικογένειά της με φράσεις πεζοδρομιακές αλλά δεν έμεινε μόνο σε αυτό. Μπροστά στην εικόνα της ψύχραιμης και ανέκφραστης Αλεξίας Μπακογιάννη, σύμφωνα με την ίδια μαρτυρία, προσπάθησε να πάρει ένα μπουκάλι κρασί από το τραπέζι και να στραφεί εναντίον της μπροστά σε δεκάδες εμβρόντητους ανθρώπους.

Το χέρι του Στέφανου Χίου σταμάτησε ένας αστυνομικός που βρισκόταν στο εστιατόριο και ο οποίος δέχθηκε τις απειλές του εκδότη λέγοντας του: «Βρωμόμπατσε ξέρω ποιος είσαι, εγώ σε πληρώνω». Ο Στέφανος Χίος αφού συνέχισε το κρεσέντο των ύβρεων εναντίον της Αλεξίας Μπακογιάννη, αποχώρησε κάποια στιγμή”.

Πηγή Το Μανιφέστο