Απούσα η Δήμητρα Παπανδρέου από την ιδρυτική εκδήλωση «Παπανδρεϊκού» κόμματος

8 mins read

Ανακοινώνεται σήμερα το νέο Παπανδρεϊκό κόμμα «Δημοκρατική Πατριωτική Ενότητα», το οποίο και θα λάβει μέρος στις ερχόμενες Εθνικές εκλογές.

Σύμφωνα με τον δημοσιογράφο Γιάννη Ευσταθίου το κόμμα που θα ανακοινωθεί στις 12 το μεσημέρι στην ΕΣΗΕΑ, οριοθετείται από την Δήμητρα Λιάνη «ως αμιγώς “ανδρεϊκό” που εμπνέεται από τα οράματα, τις πράξεις και τα μηνύματα του ιδρυτή του ΠΑΣΟΚ Ανδρέα Παπανδρέου» με στόχο «να λάβει μέρος στις προσεχείς εκλογές».

Κατά την ίδια πηγή το κόμμα  «θα ονομάζεται Δημοκρατική Πατριωτική Ενότητα και ιδρυτικά μέλη θα είναι 100άδες πρώην βουλευτές και στελέχη του ΠΑΣΟΚ που θεωρούνταν στενοί συνεργάτες και πιστοί μέχρι τέλους στον Ανδρέα, αλλά και διάφορες άλλες προσωπικότητες».

Απούσα η ίδια κατά την παρουσίαση

Η Δήμητρα Λιάνη-Παπανδρέου δεν θα παρευρεθεί στην επίσημη πρώτη του νέου κόμματος.

Σύμφωνα με τα όσα έχουν γίνει γνωστά από τον δημοσιογράφο Γιάννη Ευσταθίου,  η ίδια δεν αποδέχεται το ρόλο και την ευθύνη της επικεφαλής, όπως της είχε προταθεί. Διάκειται ευμενώς στην όλη προσπάθεια, αλλά θα λάβει τις αποφάσεις της για ενεργό συμμετοχή της σε επόμενο χρόνο και δεν θα παραστεί στη σημερινή ιδρυτική εκδήλωση.

Η ανάρτηση του δημοσιογράφου Γιάννη Ευσταθίου

 

Facebook Comments