Αψιμαχία Γεωργιάδη-Βουλαρίνου στο twitter για τα τραπεζοκαθίσματα

11 mins read

Ο Μάνος Βουλαρίνος, που κάνει σατιρική εκπομπή στον ρ/σ ΣΚΑΪ, έκανε μια ειρωνική ανάρτηση για την παράταση όσων ίσχυσαν για τα τραπεζοκαθίσματα την περίοδο του lockdown.

«Πολλά συγχαρητήρια στην κυβέρνηση Μητσοτάκη που σήμερα φέρνει τροπολογία με την οποία παρατείνεται η ασυδοσία των τραπεζοκαθισμάτων, παρότι πια μέτρα για τον κορωνοϊό δεν υφίστανται. Υποθέτω ότι στο Μαξίμου σκέφτηκαν ότι ένα ψηφοθηρικό σκάνδαλο ήταν ακριβώς αυτό που χρειάζονται»

O υπουργός Ανάπτυξης Αδ. Γεωργιάδης σήκωσε το γάντι:

«Κάνετε λάθος μεγάλο και δεν προσφέρεται για χιούμορ! Αν ξαφνικά εν μέσω της περιόδου τα σταματούσαμε μπορείτε να υπολογίσετε πόσοι εργαζόμενοι που καλύπτουν αυτά τα τραπέζια θα έχαναν αύριο την δουλειά τους; Θα ξεκινήσει η νέα περίοδος με τα προηγούμενα τετραγωνικά ομαλά».

Αλλά ο Μ. Βουλαρίνος δεν πείστηκε:

Δεν κάνω χιούμορ. Αν και χρειάζεται πολύ χιούμορ για να αντέχεις να κυκλοφορείς στη χώρα που τα πεζοδρόμια χαρίζονται στα καφέ και τα εστιατόρια. Απαράδεκτο δωράκι με δικαιολογιες που μοιάζουν με αυτών που παρκάρουν στα πεζοδρόμια και λενε “πού να το αφήσω;”

Και ο Αδ. Γεωργιάδης επανήλθε:

«Η ζωή είναι η τέχνη της συμβιώσεως. Εσείς να περπατάτε με άνεση, οι υπόλοιποι να έχουν εργασία. Λίγο υπομονή θα κάνουμε όλοι και αγαπημένοι θα πάμε παρακάτω. Τα καταστήματα γνωρίζουν ότι στη νέα περίοδο θα πρέπει να κάνουν τα σχέδιά τους με τα παλαιά τετραγωνικά αλλά ομαλά»

Ο Μ. Βουλαρίνος επέμεινε στην άποψή του:

Εμένα δεν μου αρέσει να συμβιώνω με την ασυδοσία. Δεν έχουμε τα ίδια γούστα στη συμβίωση. (Και δεν ξέρω πώς νομίζετε ότι το επικίνδυνο περπάτημα στο δρόμο επειδή δεν υπάρχει πεζοδρόμιο είναι άνετο, ιδιαιτέρως με καρότσι παιδιού)

Facebook Comments