Βούτσης – Λιγνάδης σε εκδήλωση για τον Μαντέλα το 2018 (Εικόνες)

7 mins read

Ο ΣΥΡΙΖΑ παίρνει εσχάτως αποστάσεις από τον Δημήτρη Λιγνάδη, ωστόσο ο γνωστός ηθοποιός είχε πολλές προσκλήσεις ως ομιλητής σε επίσημες εκδηλώσεις του κόμματος, επί διακυβέρνησης Τσίπρα.
Το 2019, η ευρωομάδα του ΣΥΡΙΖΑ, με πρωτοβουλία του Αλέξη Γεωργούλη, είχε καλέσει τον ηθοποιό σε εκδήλωση στις Βρυξέλλες.
Το 2018, επί διακυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ, ο Δημήτρης Λιγνάδης είχε προσκληθεί επισήμως από τον τότε πρόεδρο της Βουλής, Νίκο Βούτση, να μιλήσει σε εκδήλωση για τον Νέλσον Μαντέλα.
Ειδικότερα, ο κ. Λιγνάδης είχε προσκληθεί στην εκδήλωση του εορτασμού των 100 χρόνων από τη γέννηση του Νέλσον Μαντέλα.
Στην εκδήλωση, όπως αναφέρεται στο επίσημο δελτίο Τύπου που έχει αναρτηθεί στο site της Βουλής, ο ηθοποιός και σκηνοθέτης Δημήτρης Λιγνάδης απέδωσε αποσπάσματα από το βιβλίο «The Prison Letters of Nelson MandelaΓράμματα από τη φυλακή του Νέλσον Μαντέλα».
Στην ίδια εκείνη εκδήλωση είχαν παραστεί ο τότε α’ αντιπρόεδρος της Βουλής Τάσος Κουράκης, ο τότε υφυπουργός Εξωτερικών Μάρκος Μπόλαρης και οι τότε βουλευτές ΣΥΡΙΖΑ, Νίκος Μανιός, Τριαντάφυλλος Μηταφίδης, Αννέτα Καββαδία και Χαρά Καφαντάρη, ο γενικός γραμματέας της Βουλής Κώστας Αθανασίου κ.α.

 

Facebook Comments