ΑρχικήΠαραπολιτικάΧριστίνα Κοραή: «Ο Κακλαμάνης έκανε τη διαφορά ανοίγοντας το ιατρείο της Βουλής...

Χριστίνα Κοραή: «Ο Κακλαμάνης έκανε τη διαφορά ανοίγοντας το ιατρείο της Βουλής για τους διαδηλωτές» (video)

Η Χριστίνα Κοραή μίλησε στο Mega για τις μεγαλειώδεις συγκεντρώσεις για τα Τέμπη που έγιναν σήμερα.

Μιλώντας στην εκπομπή του Νίκου Ευαγγελάτου Live News είπε μεταξύ άλλων ότι αν οι συγγενείς των θυμάτων των Τεμπών είχαν πάρει τις απαντήσεις που ζητούν τα πράγματα δεν θα είχαν φτάσει εκεί που έφτασαν σήμερα.

Η δημοσιογράφος αναφερόμενη στο μήνυμα που πήρε η κυβέρνηση, είπε πως σήμερα μίλησε ο κόσμος και μάλιστα ειρηνικά, χωρίς συνθήματα και κραυγές. Τόνισε δε ότι στην κυβέρνηση το έλαβαν το μήνυμα. «Σήμερα είναι μία σημαδιακή μέρα για την επόμενη μέρα», είπε η δημοσιογράφος.

Η κ. Κοραή αναφέρθηκε και στον πρόεδρο της Βουλής Νικήτα Κακλαμάνη που έκανε τη διαφορά καθώς άνοιξε το ιατρείο της Βουλής, για να μεταφερθούν άνθρωποι είχαν ανάγκη πρώτων βοηθειών.

Άλλες φορές οι πόρτες της Βουλής ήταν ερμητικά κλειστές, είπε η δημοσιογράφος.