Δεν είναι μόνο 10 οι ανεμβολίαστοι βουλευτές…

7 mins read

Σύμφωνα με τα στοιχεία που ζήτησε ο ΠτΔ Κωνσταντίνος Τασούλας από τα κόμματα για τους εμβολιασμένους βουλευτές τους, 290 βουλευτές είναι εμβολιασμένοι. Είναι όμως έτσι;

Ο “Βηματοδότης” εξηγεί:

“Η ανακοίνωση ότι μόνον δέκα βουλευτές από τους 300 δεν έχουν εμβολιαστεί δεν ευσταθεί. Είναι πολύ περισσότεροι οι ανεμβολίαστοι βουλευτές. Έψαξα, ρώτησα και έμαθα; Οι δέκα ανεμβολίαστοι βουλευτές είναι βουλευτές που ανήκουν στην ΝΔ. Τώρα θα πείτε πως μας προέκυψαν οι δέκα; Οι 7 απ΄αυτούς προέβαλαν λόγους υγείας να μη εμβολιαστούν.

Αλλοι είχαν νοσήσει πρόσφατα και οι γιατροί τους συμβούλευσαν να κάνουν εμβόλιο τον Σεπτέμβριο. Από τους τρεις που έμειναν μόλις χθες εμβολίαστηκαν οι 2 με AstraZeneca. Η μόνη που παρά τις παροτρύνσεις αρνείται να εμβολιαστεί είναι μία βουλευτής (το όνομά της λόγω του ιατρικού απορρήτου κωλύομαι να το αναφέρω).

Η εν λόγω κυρία της ΝΔ αρνείται να εμβολιαστεί χωρίς να προβάλει καμία δικαιολογία. Υπάρχουν όμως και από άλλα κόμματα βουλευτές που δεν έχουν εμβολιαστεί. Για παράδειγμα ο Κυριάκος Βελόπουλος και ορισμένοι από το κόμμα του αρνούνται, όπως ανεμβολίαστος παραμένει και ο Παύλος Πολάκης“.

Facebook Comments