Διακοπές για την Τσαπανίδου στην Καραϊβική- Τα video που ανεβάζει στο instagram

10 mins read

Στη εξωτική Καραϊβική βρίσκεται η δημοσιογράφος Πόπη Τσαπανίδου, απολαμβάνοντας τις διακοπές στα καταγάλανα νερά του νησιωτικού συμπλέγματος.

Όπως η ίδια είχε αναφέρει σε ανάρτησή της εκπλήρωσε τον στόχο της να διασχίσει τον Ατλαντικό: «Όταν είπα ότι θα το κάνω, κάποιοι φίλοι ενθουσιάστηκαν. Άλλοι είπαν πως “ούτε αν με πλήρωναν θα το έκανα”. Η ίδια είχε αναφερθεί στο ταξίδι με 11 μποφόρ και μέσα σε καταιγίδα.

Η ίδια πριν κάποιο καιρό είχε ενημερώσει τους διαδικτυακούς της φίλους για το ταξίδι με πλοίο που έκανε διασχίζοντας τον Ατλαντικό και στη φωτογραφία που είχε ανεβάσει φαίνεται να κάθεται σε παράθυρου του πλοίου, ενώ χαμογελάει κοιτώντας τον φωτογραφικό φακό. Όπως γράφει εκπλήρωσε τον στόχο της να διασχίσει τον Ατλαντικό: «Όταν είπα ότι θα το κάνω, κάποιοι φίλοι ενθουσιάστηκαν. Άλλοι είπαν πως “ούτε αν με πλήρωναν θα το έκανα”» γράφει, τονίζοντας πως άξιζε και ότι «όπως ακριβώς και στη ζωή, την καταιγίδα διαδέχτηκαν καλύτερες μέρες. Τα μποφόρ έπεσαν στα 7 και σήμερα βλέπω την πιο ήρεμη θάλασσα της τελευταίας εβδομάδας».


Η ίδια έχοντας πλέον φτάσει στην άλλη πλευρά του Ατλαντικού, παραμένει σε διακοπές αλλά και μακριά από τις πολιτικές εξελίξεις στη χώρα, ειδικά στον ΣΥΡΙΖΑ, που η δημοσιογράφος είχε διατελέσει εκπρόσωπος Τύπου του  κατά την προεκλογική περίοδο.

Facebook Comments

Τελευταία Νέα