ΑρχικήΠαραπολιτικάΔιαζύγιο για την Κατερίνα Μονογυιού

Διαζύγιο για την Κατερίνα Μονογυιού

Βγήκε το διαζύγιο της βουλευτού Κυκλάδων της Νέας Δημοκρατίας Κατερίνας Μονογυιού και του Χάρη Μαριόλη.

Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του «Secret» και της Σάσας Σταμάτη, η βουλευτής Κυκλάδων της Ν.Δ. είναι πλέον μόνη στη ζωή. Συγκεκριμένα, δεν είναι πια ζευγάρι με τον Χάρη Μαριόλη, αφού αποφάσισαν από κοινού να χαράξουν ξεχωριστούς δρόμους.

Μάλιστα, το διαζύγιο έχει ήδη βγει εδώ και αρκετούς μήνες σε ένα πολύ ήρεμο και αξιοπρεπές κλίμα. Πληροφορίες αναφέρουν ότι διατηρούν μέχρι και σήμερα καλές σχέσεις.

H Κατερίνα Μονογυιού ήταν αρραβωνιασμένη με τον πρώην σύζυγό της από το 2013, ενώ το 2016 πραγματοποίησαν τον θρησκευτικό γάμο τους στη Μύκονο. Μάλιστα, πέρασε μόνη της όλη τη διαδικασία του διαζυγίου, χωρίς να γνωρίζει κανένας τίποτα, παρά μόνο ο στενός οικογενειακός της κύκλος.