Δίπλα στον Λοβέρδο ο Παπαδημητρίου: «Η αντίδρασή του είναι απολύτως φυσιολογική» -video

11 mins read

Ο βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας, Μπάμπης Παπαδημητρίου, τάχθηκε στο πλευρό του Ανδρέα Λοβέρδου αναφορικά με το ζήτημα που δημιουργήθηκε με το ΠΑΣΟΚ.

Μιλώντας στην εκπομπή «Σήμερα» του ΣΚΑΪ, ο κ. Παπαδημητρίου σχολίασε τη δήλωση Μητσοτάκη ενόψει εκλογών («Κυβερνήσεις πλειοψηφίας από ένα κόμμα και όχι από ένα χρώμα»), αναφερόμενος και στον βουλευτή του ΠΑΣΟΚ.

«Την αντίδραση του Ανδρέα Λοβέρδου, τη θεωρώ απολύτως φυσιολογική και στη ΝΔ έχουμε τέτοιες αντιδράσεις και τέτοιες συζητήσεις πολύ συχνά και για πολλά πράγματα. Φαντάζομαι και στο ΠΑΣΟΚ δεν απαγορεύονται», σχολίασε χαρακτηριστικά ο κ. Παπαδημητρίου.

Η ΑΡΧΗ ΤΗΣ ΚΟΝΤΡΑΣ ΛΟΒΕΡΔΟΥ  ΠΑΣΟΚ
Όλα ξεκίνησαν στα μέσα της προηγούμενης εβδομάδας, όταν ο Ανδρέας Λοβέρδος άσκησε κριτική στην άποψη του Νίκου Ανδρουλάκη για την επιλογή πρωθυπουργού μετά τις εκλογές.

«Όταν πάμε στις εκλογές και απορρίπτουμε πρόσωπα, πρέπει και να προτείνουμε πρόσωπα για να έχουν ξεκάθαρη εικόνα οι πολίτες», είχε αναφέρει στον ΣΚΑΪ ο βουλευτής του ΠΑΣΟΚ.

Είχε ακολουθήσει αιχμηρή απάντηση από στελέχη της Χαριλάου Τρικούπη, τα οποία σχολίασαν: «Είναι πολιτικά παράδοξο ο Ανδρέας Λοβέρδος να έχει κοινές αγωνίες με τον Γιάννη Οικονόμου και τον Ακη Σκέρτσο».

Χτες, ο κ. Λοβέρδος, ερωτηθείς αν ανησυχεί για το ενδεχόμενο διαγραφής του, απάντησε πως «εγώ δεν είμαι πρόσωπο που διαγράφεται» και συμπλήρωσε πως «δεν είμαι από αυτούς που μπορείς να “φας” εύκολα, τέλεια και παύλα».

«Ουδέν σχόλιο» ήταν η απάντηση της Χαριλάου Τρικούπη, με τον βουλευτή να μη δίνει συνέχεια, μιλώντας ωστόσο για «αρκετά επιθετική» τοποθέτηση από την πλευρά του κόμματός του.

 

Facebook Comments