«Έχει οργίλο ύφος όπου πάει»-«Λέει τσιτάτα χωρίς ουσία»: Τι λέει ο Μητσοτάκης για Τσίπρα και Ανδρουλάκη

13 mins read

Στην εφ΄όλης της ύλης συνέντευξη που παραχώρησε ο πρωθυπουργός στον Γιώργο Αυτιά, χθες Παρασκευή, ο Κυριάκος Μητσοτάκης αναφέρθηκε, φυσικά, μεταξύ πολλών άλλων, στον Αλέξη Τσίπρα και τον Νίκο Ανδρουλάκη.

Απαντώντας σε ερώτηση για τα όσα ακούγονται από στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ, περί κρατικοποίησης τραπεζών, κατάργηση της ΑΑΔΕ κλπ, ο Κυριάκος Μητσοτάκης τόνισε πως η ερώτηση θα πρέπει να γίνει στον Αλέξη Τσίπρα, ώστε να γίνει πιο ξεκάθαρο “σε ποιο βαθμό συντάσσεται με τις απόψεις του κ. Πολάκη. Δια της σιωπής του και δια της στήριξης που του παρέχει αντιλαμβάνομαι ότι τα πιστεύει και ο ίδιος.

Όλα αυτά νομίζω ότι καταδεικνύουν και θυμίζουν στους Έλληνες πολίτες τον ΣΥΡΙΖΑ του 2015, το γιουρούσι στην εξουσία, τις τραγικές συνέπειες αυτού που ζήσαμε το πρώτο εξάμηνο.” Στη συνέχεια ανέφερε “ποιοι ακριβώς μιλάνε και μας κατηγορούν για όλα αυτά τα απίθανα τα οποία αραδιάζει ο κ. Τσίπρας σε όλες τις ομιλίες του;”

Σε επόμενη ερώτηση, με αφορμή επίσκεψη του Αρχηγού της Αξιωματικής Αντιπολιτεύσεως, στο ‘Αργος όπου ο Αλέξης Τσίπρας είπε στους αγρότες «μην περιμένετε να σας δώσει τίποτα ο Μητσοτάκης», ο Πρωθυπουργός τόνισε, μεταξύ άλλων:

“Καλό θα είναι όταν πηγαίνει στις περιοδείες του, ξέρετε είναι πάντα βολικό να κάνει κανείς μία ωραία έτσι σκηνοθετημένη εμφάνιση. Ο κ. Τσίπρας μού δίνει πάντα την εντύπωση ότι είναι τσακωμένος μονίμως, βγάζει αυτό το οργίλο ύφος όπου κι αν πάει, αλλά καλό είναι πού και πού να λέμε και την αλήθεια…”

Σχετικά με τον πρόεδρο του ΚΙΝΑΛ/ ΠΑΣΟΚ, Νίκο Ανδρουλάκη, ο Πρωθυπουργός ανέφερε:

“Το τι συμβαίνει στο ΚΙΝΑΛ, στο ΠΑΣΟΚ, όπως επιλέξουν τελικά να καταλήξουν στο όνομά τους, αφορά τους ίδιους. Εγώ το μόνο που μπορώ να πω είναι ότι μέχρι στιγμής αυτά τα οποία ακούω είναι εντυπωσιακά ασαφή. Είναι τσιτάτα, είναι τίτλοι χωρίς κανένα περιεχόμενο, χωρίς καμία ουσία, χωρίς καμία κοστολόγηση. Ειλικρινά δεν περίμενα αυτό. Περίμενα κάτι πιο τεκμηριωμένο, κάτι πιο σοβαρό. Αλλά νωρίς είναι ακόμα. Μπορεί να υπάρχει στον τομέα αυτό περιθώριο βελτίωσης.”

Facebook Comments

Τελευταία Νέα