ΕΦΣΥΝ κατά Παπαχρήστου

11 mins read

Επίθεση κατά του δημοσιογράφου Γιώργου Παπαχρήστου, με αφορμή κείμενο του στα «ΝΕΑ» εξαπέλυσε η Εφημερίδα των Συντακτών.

Ειδικότερα:

Μετά από ένα ακόμη διαφαινόμενο φιάσκο παραπληροφόρησης σχετικά με τη «βίλα» του Αλέξη Τσίπρα ο γνωστός Γιώργος Παπαχρήστος επιστρέφει με κείμενό του στα «ΝΕΑ».

Ένα κείμενο το οποίο προσβάλει βάναυσα τους συναδέλφους του και τον χώρο που υποτίθεται ότι υπηρετεί εδώ και δεκαετίες. Ποιόν χώρο ρωτάτε; Τη δημοσιογραφία ντε.

«Η συνέντευξη ζητήθηκε από τον ίδιο τον κ. Τσίπρα τη Δευτέρα, αμέσως μετά τη συνέντευξη του Πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη, η διεύθυνση του καναλιού είπε φυσικά ΟΚ, αλλά χθες από την Κουμουνδούρου ενημέρωσαν το κανάλι ότι ακυρώνεται η εμφάνιση του προέδρου. Γιατί ακυρώνεται; Πολύ απλά γιατί μπροστά στις κάμερες πώς να υποστηρίξεις το… 500άρικο τον μήνα ενοίκια για μια βίλα στο Σούνιο, και με την ανακαίνιση πληρωμένη. Δύσκολα, πολύ δύσκολα» γράφει σε σημερινό του κείμενο σπεκουλάροντας για ακόμη μια φορά σχετικά με τη συνέντευξη του αρχηγού της αξιωματικής αντιπολίτευσης στον Alpha που δεν πραγματοποιήθηκε.

Γιατί λοιπόν κ. Παπαχρήστο μας ακύρωσε ο Αλέξης Τσίπρας τη συνέντευξή του; Μα γιατί υπάρχει απεργία κύριε δημοσιογράφε μας. Απεργία στον κλάδο που κόπτεστε ότι υπηρετείτε. Απεργία για το νέο εκδικητικό για τους εργαζόμενους νομοσχέδιο που φέρνει η κυβέρνηση, υλοποιώντας με τα καλύτερα δωράκια τη στήριξη που της έχουν παρέχει με θρησκευτική ευλάβεια οι καναλάρχες εδώ και πολύ καιρό.

Μα καλά πόσο αποκομμένος πρέπει να είναι κανείς ώστε να «ξεχνά» πότε και γιατί οι συνάδελφοί του διεκδικούν τα αυτονόητα δικαιώματά τους;

Facebook Comments