Έκκληση 4 στελεχών του ΣΥΡΙΖΑ να πέσουν οι εσωκομματικοί τόνοι

10 mins read
Μετά τις έντονες αντιδράσεις που προκλήθηκαν στο εσωτερικό του ΣΥΡΙΖΑ, με αφορμή την απόφαση του Αλέξη Τσίπρα να προχωρήσει σε εκλογή αρχηγού από την βάση, τέσσερα στελέχη του κόμματος, Σπύρος Δανέλλης, Αντώνης Λιάκος, Νίκος Μπίστης και Παναγιώτης Παναγιώτου κάνουν έκκληση να πέσουν οι τόνοι.
Συγκεκριμένα με δήλωσή τους τονίζουν πως «Σεβόμαστε την αντίθετη άποψη , αποδοκιμάζουμε κάθε προσπάθεια δαιμονοποίησης της και ζητάμε να πέσουν οι τόνοι . Στην πορεία προς το συνέδριο θα προτείνουμε πρόνοιες ώστε να αποφευχθούν παθογένειες και πρακτικές του παρελθόντος και να διασφαλιστεί η διαφάνεια και αντιπροσωπευτικότητα στην εκλογή του κεντρικού οργάνου του κόμματος».
Δήλωση Σπύρου Δανέλλη, Αντώνη Λιάκου, Νίκου Μπίστη και Παναγιώτη Παναγιώτου.
Στην συνεδρίαση του Πολιτικού Συμβουλίου του ΣΥΡΙΖΑ Προοδευτική Συμμαχία στηρίξαμε την πρόταση του Αλέξη Τσίπρα για εκλογή ηγεσίας ( Προέδρου και Κεντρικής Επιτροπής) από τη βάση του κόμματος. Το σκεπτικό μας είναι ότι η πρόταση ανταποκρίνεται στις σύγχρονες απαιτήσεις για ένα δημοκρατικό και συμμετοχικό κόμμα ενώ επιταχύνει την διεύρυνση και το μετασχηματισμό του ΣΥΡΙΖΑ Προοδευτική Συμμαχία. Σεβόμαστε την αντίθετη άποψη , αποδοκιμάζουμε κάθε προσπάθεια δαιμονοποίησης της και ζητάμε να πέσουν οι τόνοι . Στην πορεία προς το συνέδριο θα προτείνουμε πρόνοιες ώστε να αποφευχθούν παθογένειες και πρακτικές του παρελθόντος και να διασφαλιστεί η διαφάνεια και αντιπροσωπευτικότητα στην εκλογή του κεντρικού οργάνου του κόμματος.
Σπύρος Δανέλλης, Αντώνης Λιάκος, Νίκος Μπίστης , Παναγιώτης Παναγιώτου

Facebook Comments

Τελευταία Νέα