ΑρχικήΠαραπολιτικάΕκνευρισμένος ο Τσακαλώτος με την Αναστασοπούλου - Τον ακύρωσαν για να μιλήσει...

Εκνευρισμένος ο Τσακαλώτος με την Αναστασοπούλου – Τον ακύρωσαν για να μιλήσει ο Κασσελάκης

Τον εκνευρισμό του για το γεγονός ότι μισή ώρα πριν την έναρξη εκπομπής στον ΑΝΤ1 και ενώ ήταν καθ’ οδόν προς το στούντιο, ενημερώθηκε ότι ακυρώνεται η παρουσία του, γιατί θα δώσει συνέντευξη ο Στέφανος Κασσελάκης, εξέφρασε ο Ευκλείδης Τσακαλώτος.

Οπως ανέφερε στην ανάρτησή του το βράδυ της Κυριακής, μαζί με άλλους, είχε προσκληθεί στον ΑΝΤ1 για μια συζήτηση γύρω από το μέλλον της Αριστεράς στη χώρα.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο κ. Τσακαλώτος ήταν να εμφανιστεί στην εκπομπή “Αρένα” της Μαρίας Αναστασοπούλου, η οποία θα προβαλλόταν τα μεσάνυχτα.

Αναλυτικά η ανάρτησή του:

Σήμερα το βράδυ είχα -όχι μόνο εγώ- προσκληθεί στον Ant1 για μια συζήτηση γύρω από το μέλλον της Αριστεράς στη χώρα μας.

Δέκα λεπτά πριν την έναρξη της βιντεοσκοπημένης συζήτησης ενημερώθηκα από το κανάλι ότι το πρόγραμμα αλλάζει γιατί θα παραχωρήσει συνέντευξη ο κύριος Κασσελάκης.

Ομολογώ ότι εκνευρίστηκα. Ήμουν ήδη σαράντα λεπτά στο δρόμο για να φτάσω στο στούντιο. Μετά όμως το ξανασκέφτηκα. Κάθε εμφάνιση του κυρίου Κασσελάκη είναι η καλύτερη απόδειξη ότι η μόνη αριστερή απάντηση στην απαξίωση και στον ευτελισμό είναι η Νέα Αριστερά.

Καλή απόλαυση λοιπόν!