ΑρχικήΠαραπολιτικάΈκρηξη σε αυτοκίνητο δημοσιογράφου έξω από το στούντιο τηλεοπτικού σταθμού στο Μαρούσι

Έκρηξη σε αυτοκίνητο δημοσιογράφου έξω από το στούντιο τηλεοπτικού σταθμού στο Μαρούσι

Έκρηξη σημειώθηκε αργά το βράδυ της Κυριακής σε αυτοκίνητο δημοσιογράφου το οποίο ήταν σταθμευμένο έξω από στούντιο τηλεοπτικού σταθμού στο Μαρούσι.
Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, άγνωστοι τοποθέτησαν εκρηκτικό μηχανισμό στο αυτοκίνητο, το οποίο ήταν σταθμευμένο στην οδό Στουντίου.
Συναγερμός στην Πυροσβεστική
Σύμφωνα με την Πυροσβεστική, η υπηρεσία κλήθηκε στις 21.29 χθες Κυριακή για πυρκαγιά σε αυτοκίνητο που βρισκόταν σταθμευμένο σε προαύλιο χώρο, πίσω από το Στούντιο Αλφα, στην οδό Στουντίου, στο Μαρούσι.


Δύναμη που αποτελείτο από 5 πυροσβέστες και 2 οχήματα έσπευσε στο σημείο και έσβησε την πυρκαγιά.
Στο σημείο έσπευσαν και επιχείρησαν πέντε πυροσβέστες με δύο οχήματα.
Τι έγραψε ο δημοσιογράφος
Ο δημοσιογράφος την ώρα της έκρηξης εργαζόταν στον τηλεοπτικό σταθμό Έψιλον. Έδωσε κατάθεση στο Αστυνομικό Τμήμα Αμαρουσίου.
Mάλιστα, έγραψε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook: «Όσο κι αν προσπαθήσετε δεν θα μας φιμωσετε κι ας βάλατε βόμβα στο αυτοκίνητο μου. Θα είμαστε κάθε μέρα δίπλα στον πολίτη για την ενημέρωση του. Ευχαριστώ για το ενδιαφέρον, ζω !», αναρτώντας και σχετικές φωτογραφίες με το αυτοκίνητό του μετά την έκρηξη.

Όσο κι αν προσπαθήσετε δεν θα μας φιμωσετε κι ας βάλατε βόμβα στο αυτοκίνητο μου. Θα είμαστε κάθε μέρα δίπλα στον πολίτη για την ενημέρωση του. Ευχαριστώ για το ενδιαφέρον, ζω !
Δημοσιεύτηκε από Γιώργος Σφακιανάκης στις Κυριακή, 10 Ιανουαρίου 2021

Το αυτοκίνητο μου μετά την βομβα
Δημοσιεύτηκε από Γιώργος Σφακιανάκης στις Κυριακή, 10 Ιανουαρίου 2021

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ