Εξώδικη δήλωση Στ. Παππά προς Θ. Καράογλου – Ζητά άμεσα να ανακαλέσει τις συκοφαντικές δηλώσεις του

8 mins read

Εξώδικη δήλωση – διαμαρτυρία προς τον υφυπουργό Μακεδονίας – Θράκης και βουλευτή της ΝΔ Θεόδωρο Καράογλου απέστειλε ο πρόεδρος του ΟΑΣΘ Στέλιος Παππάς.
Ο πρόεδρος του ΟΑΣΘ Στέλιος Παππάς στην εξώδικη δήλωση που απέστειλε χαρακτηρίζει τη δήλωση του κ. Καράογλου “τελείως ψευδή και συκοφαντική”.
Το εξώδικο χαρακτηριστικά αναφέρει:
“Βλάπτει την τιμή και την υπόληψη, όχι μόνο τη δική μου αλλά και του ίδιου του ΟΑΣΘ καθώς και ολόκληρου του διοικητικού συμβουλίου του, όπως και των εργαζομένων του. Έχετε ενδεχομένως να χαρακτηρίζετε “προβληματική” μια διοίκηση και έναν Οργανισμό, δεν έχετε όμως κανένα απολύτως δικαίωμα να συκοφαντείτε, να προσβάλλετε και να διαδίδετε ψεύδη περί ελλειμμάτων και διαφθοράς χωρίς βέβαια να αναφέρετε κανένα απολύτως γεγονός ή στοιχείο” .
Ενώ, “για πρώτη φορά δημοσιεύτηκε ισολογισμός με κέρδη 5,4 εκατ. ευρώ στο πρώτο έτος και 4,6 εκατ. ευρώ στο δεκάμηνο του δεύτερου έτους, οι δε εξοικονομήσεις για το Ελληνικό Δημόσιο υπερβαίνουν τα 150.000.000 ευρώ στην περίοδο των δύο ετών, η οποία θα κλείσει στο τέλος του μήνα”.
Ο πρόεδρος του ΟΑΣΘ ζητά από τον Θεόδωρο Καράογλου να ανακαλέσει άμεσα τις “συκοφαντικές και αναληθείς” δηλώσεις του και επιφυλάσσεται για κάθε νόμιμο δικαίωμά του.

Facebook Comments