Εξώδικο Σπίρτζη- Ραγκούση στην Ένωση Ειδικών Φρουρών Κρήτης

6 mins read

Ο τομεάρχης Προστασίας του Πολίτη του ΣΥΡΙΖΑ, Χρήστος Σπίρτζης, και ο κοινοβουλευτικός Εκπρόσωπος του κόμματος, Γιάννης Ραγκούσης, καλούν την Ένωση Ειδικών Φρουρών Κρήτης να ανακαλέσει την ανακοίνωση της 11ης Μαρτίου.
Ειδικότερα, οι δύο βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ αποστέλλουν, δια του Πληρεξουσίου δικηγόρου τους Ευάγγελου Γεωργακόπουλου, κοινή Εξώδικη Διαμαρτυρία-Πρόσκληση-Δήλωση προς τον πρόεδρο και τον γενικό γραμματέα της Ένωσης Ειδικών Φρουρών Κρήτης, εξαιτίας του από 11.3.2021 «συκοφαντικού και προσβλητικού Δελτίου Τύπου τους».
Οι δύο βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ καλούν τους εκπροσώπους της εν λόγω Ένωσης Ειδικών Φρουρών, εντός πέντε ημερών να δημοσιεύσουν νέο ενυπόγραφο Δελτίο Τύπου με το ακόλουθο περιεχόμενο:
«Ανακαλούμε πλήρως, ρητώς και ευθέως όλους ανεξαιρέτως τους ισχυρισμούς μας, οι οποίοι περιέχονται στο από 11.03.2021 Δελτίο Τύπου της Ένωσης Ειδικών Φρουρών Κρήτης. Οι εν λόγω ισχυρισμοί μας ήταν καθ’ ολοκληρίαν ψευδείς και προσβλητικοί της τιμής και της υπόληψης των κ.κ. Α. Τσίπρα, Χρ. Σπίρτζη και Ι. Ραγκούση.»

Facebook Comments