Ένα βουνό αγωγές δημοσιογράφων για τον Πολάκη

11 mins read

Κάποιοι από τους δημοσιογράφους που στοχοποιήθηκαν από τον Παύλο Πολάκη με την ανάρτηση που προκάλεσε ακόμη και την αποδοκιμασία του από την Κουμουνδούρου θα στραφούν εναντίον του δικαστικά.

Την πληροφορία γράφει ο Γ. Παπαχρήστος στα ΝΕΑ εξηγώντας γιατί ο ίδιος δεν περιλαμβάνεται στη λίστα αυτών στους οποίους επιτέθηκε ο βουλευτής Χανίων του ΣΥΡΙΖΑ.

Γράφει συγκεκριμένα: 

Με ρωτούν συγγενείς και φίλοι πώς και είμαι στο απυρόβλητο Πολάκη – εν αντιθέσει με 15 άλλους στοχοποιηθέντες συναδέλφους μου, οι οποίοι αναρτήθηκαν προ 20ημέρου σε ηλεκτρονική αφίσα και για τους οποίους ο Πολάκης δεν έπραξε ούτε το ελάχιστο – μια συγγνώμη και προς αυτούς.

Απαντώ, προς ενημέρωση όλων: υπάρχει μια δικαστική απόφαση. Ο Πολάκης έχει καταδικαστεί από δική μου αγωγή, έπειτα από έναν οχετό ύβρεων και συκοφαντιών που με έφεραν στα όριά μου, να μου καταβάλει εντόκως 12.000 ευρώ. Επίσης έχει καταδικαστεί σε 5.000 ευρώ πρόστιμο, μέχρι να αποσύρει τις επίμαχες, υβριστικές και συκοφαντικές αναρτήσεις.

Πονηρός όπως είναι, με εξαίρεσε, διότι το πεντοχίλιαρο είναι πεντοχίλιαρο και δεν παίζεις με αυτά.

Στο μεταξύ, του έχω νέα: εκδικάστηκε την Πέμπτη και δεύτερη αγωγή, για «μήνυμα» που μου απέστειλε μέσω αγγελιαφόρου, ότι «η δεύτερη φορά θα είναι με αίμα». Η απόφαση αναμένεται…

Και του έχω και άλλα νέα: όπως εγκύρως με ενημέρωσε εις εκ των απειληθέντων με προγραφή δημοσιογράφων, ετοιμάζεται – είναι στα σκαριά δηλαδή – ομαδική αγωγή από ορισμένους από τους 15 «προγραφέντες» συναδέλφους μου αλλά και μηνυτήρια αναφορά, πράγμα που υπαινίχθηκε προχθές και ο Ν. Χατζηνικολάου.

Έρχονται δύσκολες μέρες για τον «πολλά βαρύ και όχι». Δεν θα περάσει καλά, νομίζω…

Facebook Comments