Επανεμφάνιση Λατινοπούλου: Βάφτισε το κόμμα της «Φωνή Λογικής» (video)

10 mins read

Επανήλθε η Αφροδίτη Λατινοπούλου και κατεβαίνει στις εκλογές, με νέο όνομα κόμματος. «Φωνή Λογικής», μετά το «μπλόκο» που δέχτηκε η προηγούμενη παράταξη της από τον Άρειο Πάγο.

Έτσι, άλλαξε σήμα και όνομα, ενώ ανάρτησε ένα βίντεο στο Instagram με το μανιφέστο της να επικεντρώνεται κατά των ΛΟΑΤΚΙ και της μαύρης Κλεοπάτρας…

Μεταξύ άλλων τόνισε ότι «η κοινή λογική τείνει να εξαφανιστεί χρόνο με το χρόνο, καθώς η νέα τάξη επιδιώκει την ανούσια πολιτική κορεκτίλα, τα νέα ήθη στις σχέσεις των ανθρώπων, την κυριαρχία των ΛΟΑΤΚΙ απλά και μόνο λόγω διαφορετικότητας (λες και δεν είμαστε όλοι διαφορετικοί μεταξύ μας) την αλλαγή στην παιδεία με νέες θρησκευτικές συνήθειες και ιστορικές αναλήθειες… Δεν είναι λογικό να διδάσκονται στα σχολεία ομοφυλοφιλικές σχέσεις. Δεν είναι λογικό να υιοθετούν παιδιά ομόφυλα ζευγάρια. Δεν είναι λογικό η Κλεοπάτρα να είναι μαύρη επειδή έτσι θέλει το NETFLIX. Φανταστείτε δηλαδή τον Μάρτιν Λούθερ Κινγκ να τον έπαιζε ο Σταλόνε τι θα γινόταν».

Μάλιστα, στο κλείσιμο του πολιτικού μανιφέστου της, λέει πως «είμαστε απέναντι σε κάθε παραλογισμό της νέας εποχής. Διεκδικούμε αξιοπρέπεια και έχουμε το όραμα για μια ισχυρή Ελλάδα που πρώτη προτεραιότητα είναι ο Έλληνας και η Ελληνίδα. Στη Φωνή Λογικής λέμε αλήθειες, λέμε ξεκάθαρες κουβέντες, λέμε τα πράγματα με το όνομα τους απέναντι στην παράνοια της νέας εποχής. Δώστε μας τη δύναμη να το πράξουμε στις 25 Ιουνίου».

 

Facebook Comments