Επίθεση της Αυγής στον Αρκουμανέα

8 mins read

O πρόεδρος του ΕΟΔΥ, Παναγιώτης Αρκουμανέας, τόνισε ότι οι μάσκες ήρθαν για να μείνουν, λέγοντας ότι «θα συνεχίσουν να χρησιμοποιούνται  για κάποιο χρονικό διάστημα καθώς παραμένουν ένα από τα βασικά όπλα μας απέναντι στην πανδημία».

Μιλώντας στο ΣΚΑΪ, ο κ. Αρκουμανέας υπογράμμισε ότι υπάρχει μια τέτοια συζήτηση στο Εξωτερικό που οι πλήρως εμβολιασμένοι δεν υποχρεούνται να φορούν μάσκες ωστόσο επεσήμανε  στην χώρα μας αυτή η συζήτηση θα γίνει στο μέλλον.

Ερωτηθείς για το αν υπάρχουν μεταλλάξεις που ανησυχούν την επιστημονική κοινότητα ο ίδιος εμφανίστηκε σίγουρος ότι ο μηχανισμός βρίσκεται σε επαγρύπνηση και ότι «αυτή τη στιγμή δεν υπάρχει μεγάλη ανησυχία από κάποια συγκεκριμένη μετάλλαξη, τις επιτηρούμε και έχουμε καλή εικόνα».

Η «Αυγή» αναφέρει για τον πρόεδρο του ΕΟΔΥ με τίτλο «Ο χαρούμενος κύριος Αρκουμενέας», συμπεραίνοντας πως ο πρόεδρος του ΕΟΔΥ «Δεν ανησυχεί για μεταλλάξεις, είναι ήσυχος για το άνοιγμα του τουρισμού καθώς θα χρησιμοποιηθεί ο περσινός πετυχημένος αλγόριθμος». Δλδ ότι με ειρωνείες και χωρίς να μπορεί να διαψεύσει πρακτικά κάτι από όσα ισχυρίστηκε ο κ. Αρκουμανέας, προχώρησε σε δική της κρίση και συμπεράσματα. 

Facebook Comments